Καιρός: Καταφθάνει με άγριες διαθέσεις η «Αθηνά» -Μήνυμα από το 112 (ΦΩΤΟ)

Καιρός: Καταφθάνει με άγριες διαθέσεις η «Αθηνά» -Μήνυμα από το 112 (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από απόψε αναμένεται η κακοκαιρία «Αθηνά» να κάνει την εμφάνισή της και ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα.

Λίγα λεπτά πριν από τις 10.00 το βράδυ, μέσω μηνυμάτων τού «112» στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Κέρκυρας και των Παξών, το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απέστειλε επείγουσα προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, ενώ προέτρεψε τους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν, καθώς και να ασφαλίσουν αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο.

Οπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ιονίων, Κώστας Ζορμπάς, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων θα μείνουν κλειστές αύριο όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα και στους Παξούς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X