Ανεβασμένη η ΑΕΚ: Νίκησε σε φιλικό (3-0 σετ) και στη Νέα Ερυθραία! (ΦΩΤΟ)

Ανεβασμένη η ΑΕΚ: Νίκησε σε φιλικό (3-0 σετ) και στη Νέα Ερυθραία! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι η ανδρική ομάδα βόλεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία πέτυχε απόψε μια ακόμη φιλική νίκη. Η «Ένωση» επικράτησε με 3-0 σετ του Πανερυθραϊκού εκτός έδρας με τον Άκη Χατζηαντωνίου να συνεχίζει τις δοκιμές. Η ομάδα παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι έχοντας ακόμα δύο εβδομάδες μπροστά της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ πήρε το πρώτο σετ με 24-26 και στη συνέχεια ανέβασε περισσότερο την απόδοση της κερδίζοντας με 20-25 και 22-25 αντίστοιχα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αμερικανό Κόρευ Σπέλερ ενώ καθοριστική ήταν και η συμβολή του Έντουαρντ ο οποίος στο τρίτο σετ με το σερβίς του πήρε σερί πόντους και ανάγκασε την αντίπαλη ομάδα σε λάθη στην υποδοχή. Το Σαββατοκύριακο η «Ένωση» θα συμμετάσχει και στο τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της Νέας Ερυθραίας.

Τα σετ: 24-26, 20-25, 22-25

ΑΕΚ: Πετσιάς, Ράμος, Θεοδόσης, Ντόντης, Αχιλλεόπουλος (λ), Πίπερ, Σπέλερ, Καβαρινός, Μουσικάς, Χαλίλης, Φίλος, Παύλου

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr από την σημερινή αναμέτρηση

Ανεβασμένη η ΑΕΚ: Νίκησε σε φιλικό (3-0 σετ) και στη Νέα Ερυθραία! (ΦΩΤΟ) Ανεβασμένη η ΑΕΚ: Νίκησε σε φιλικό (3-0 σετ) και στη Νέα Ερυθραία! (ΦΩΤΟ) Ανεβασμένη η ΑΕΚ: Νίκησε σε φιλικό (3-0 σετ) και στη Νέα Ερυθραία! (ΦΩΤΟ) Ανεβασμένη η ΑΕΚ: Νίκησε σε φιλικό (3-0 σετ) και στη Νέα Ερυθραία! (ΦΩΤΟ) Ανεβασμένη η ΑΕΚ: Νίκησε σε φιλικό (3-0 σετ) και στη Νέα Ερυθραία! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X