Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για Πανσερραϊκό με Ανάκογλου-Ριβάλντο!

Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για Πανσερραϊκό με Ανάκογλου-Ριβάλντο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με εννέα ομάδες (Καλλιθέα, Λευκίμη, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη πέρασαν απευθείας) να προκρίνονται στην 5η φάση, όπου θα βρίσκονται και οι ομάδες της Super League (εκτός από ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ). Να θυμίσουμε πως Αιγάλεω, Αλμωπός Αριδαίας, Ηρακλής και Πανσερραϊκός αγωνίστηκαν χωρίς τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές τους.

Η Ξάνθη προκρίθηκε με διπλό στην έδρα της Προοδευτικής. Ο Ιμπραΐμι άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, με τον Μονρόουζ να κάνει δύο τα τέρματα των Ακριτών στο 84′.

Λίγο πριν απ’ το φινάλε του αγώνα ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Ηρακλή με όμορφο γκολ του Ριβάλντο στο 90+1′ με σουτ με το εξωτερικό στην κίνηση. Νωρίτερα, ο Γηραιός είχε ανοίξει το σκορ με τον Μπαστακό στο 67′, ενώ στο 69′ ισοφάρισε άμεσα ο Ανάκογλου. Την παράταση χρειάστηκε η ΑΕΛ για να επιβληθεί εκτός έδρας του Διαγόρα. Ο Μαυριάς έκανε το 1-0 στο 41′ για να ισοφαρίσει στο 78′ ο Ραφίνια. Ο Γιάκος έδωσε την πρόκριση με πέναλτι στο 96′.

Στην επόμενη φάση θα βρίσκεται και η Παναχαϊκή, η οποία πέρασε απέναντι στο Αιγάλεω με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Κυβελίδη στο 74′. Στο ματς υπήρξε και προσωρινή διακοπή, καθώς ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Απόστολος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στο έδαφος μετά από κροτίδα που έπεσε στον πάγκο.

Η Νίκη Βόλου πέρασε το εμπόδιο του Εργοτέλη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στο 72ο λεπτό ο Ποζατζίδης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 90′ οι Βολιώτες διπλασίασαν το σκορ με πλασέ του Ανδρέου, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε και ο Λεβαδειακός που επικράτησε 2-0 της Καλαμάτας με τα γκολ του Τσάπρα στο 64′ και του Μουτίνιο στο 75′.

Τα Τρίκαλα χρειάστηκαν την παράταση, όμως πανηγύρισαν τη νίκη στην έδρα του ΑΟ Υπάτου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη στο 116′. Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα βρίσκεται επίσης στην επόμενη φάση, καθώς στα πέναλτι με 2-0 πέρασε το εμπόδιο του Αλμωπού Αριδαίας, με την κανονική διάρκεια και την παράταση να λήγουν 1-1. Στα πέναλτι κρίθηκε και το Κοζάνη – Άγιος Νικόλαος με τους Κρητικούς να επικρατούν 5-4, ενώ κανονική διάρκεια και παράταση δεν είχαν νικητή (1-1).

Τα αποτελέσματα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

  • Παναχαϊκή – Αιγάλεω 1-0 (74′ Κυβελίδης)
  • Διαγόρας Ρόδου – ΑΕΛ 1-2 (78′ Ραφίνια / 41′ Μαυριάς, 96′ Γιάκος πεν)
  • Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 1-1 (κ.δ. – παράταση) , 2-0 πεν. (103′ Αθανασιάδης / 94′ αυτογκόλ)
  • Προοδευτική – Ξάνθη 0-2 (25′ Ιμπραΐμι, 84′ Μονρόουζ)
  • Νίκη Βόλου – Εργοτέλης 2-0 (72′ Βλαχομήτρος, 90′ Ανδρέου)
  • ΑΟ Υπάτου – Τρίκαλα 0-1 (116΄ πεν. Ριζογιάννης)
  • Πανσερραϊκός – Ηρακλής 2-1 (69′ Ανάκογλου, 90′ Ριβάλντο / 67′ Μπαστακός)
  • Κοζάνη ΦΣ – Άγιος Νικόλαος 1-1 (κ.δ. – παράταση), 4-5 πεν. (19′ Ρογγότης / 41′ Πιθαρούλης)
  • Λεβαδειακός – Καλαμάτα 2-0 (64′ Τσάπρας, 75′ Μουτίνιο)

Οι ενδεκάδες των αναμετρήσεων

  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Εππάς, Ανάκογλου, Φουάσης, Γκάνης, Ριβάλντο
    ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαστεργιανός, Παπαδόπουλος, Μασούρας, Τότσκα, Βιτίνιο, Μπαστακός.
  • ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Βρακάς, Λιάγκας, Λινάρδος, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας.
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Νάνι, Τσαγκαλίδης, Κόκκορης, Λουκίνας
  • ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Καρακίτσος, Αργυρίου, Βέρτζος, Ροκάι, Σταγάκης, Παπαδόπουλος, Ταυταρίδης, Σπηλιώτης, Λίμα, Ατματσίδης, Ποτουρίδης.
    ΤΡΙΚΑΛΑ: Σεντούριον, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόζι, Ριζογιάννης, Ευθυμίου, Ρέκιν, Κουσκουνάς, Μπαράτα, Ελευθεριάδης, Χειρίτραντας.
  • ΚΟΖΑΝΗ: Κυριακίδης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Μπακάλης, Σερσέμης, Ρογγότης, Μπάρο, Καραγιάννης, Κωστούλας, Ιορδανίδης. Νάνος.
    ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ: Μπένκο, Μηνάς, Δολαψάκης, Πλουσής, Πυθαρούλης, Τσανάι, Μαύρης, Φουκαράκης, Νοκάι, Πάγια, Μαρκάκης.
  • ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Παναγιωτίδης, Τζοβάρας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Γκαρσία, Ροχάνο.
    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Μίκο, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Ποζατζίδης, Κωστανάσιος, Κούατενγκ.
  • ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος Σμίλτος, Σεληνιωτακςη, Τεγιούσης, Κωνσταντακόπουλος, μπουρλάκης, Κυβελίδης, Χαντί, Καρακλάγιτς.
    ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Χοτζάλι, Σαμπανίδης, Βουκελάτος, Τριμμάτης.
  • ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Τοπάλ, Σινγκ, Γιώργου, Ρουγκάλας, Λαμπίρης, Μουμίν, Πίσπας, Ζούνης, Τάτσης, Κουϊρουκίδης.
    ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός, Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου Κ, Κολομπίνο, Νικολιάς, Όγκμποε, Μαυριάς, Γλυνός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X