CEO της Μπαρτσελόνα: «Θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές το καλοκαίρι»

Μπαρτσελόνα: «Βέλη» Πιάνιτς κατά Κούμαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτη διαφάνεια στο οικονομικό δράμα που βιώνει το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα επιχείρησε να δώσει η διοίκηση Λαπόρτα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να παρουσιάζουν αναλυτικά τα υφιστάμενα δεδομένα και το πρότζεκτ που ετοιμάζουν για τα επόμενα χρόνια.

Μέσα στην… κατάθλιψη των χρεών που μαστίζουν το καταλανικό κλαμπ υπήρξε όμως και μια χαραμάδα ελπίδας, με τον CEO της Μπάρτσα, Φεράν Ρεβέρτερ, να αναφέρει πως η αποχώρηση του Γκιρεζμάν πρόσφερε… ανάσα που θα επιτρέψει την πραγματοποίηση μεταγραφών από το επόμενο καλοκαίρι.

«Το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε είναι προεργασία. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Εφόσον η Μπαρτσελόνα συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο, τότε θα μπορούμε να φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε το επόμενο καλοκαίρι. Η αποχώρηση του Γκριεζμάν μας απέφερε έσοδα που αγγίζουν τα 20 εκατ. ευρώ και μπορούμε πλέον να ενισχυθούμε αν κριθεί απαραίτητο. Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα οφείλει να πάρει μια σειρά από αποφάσεις προκειμένου να μειώσει το μισθολόγιο» ήταν τα λόγια του.

Πάντως στη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως κινούνται εδώ και καιρό προς αυτή την κατεύθυνση, αφού ο Τύπος της Ισπανίας έχει αποκαλύψει πως εξετάζουν τις περιπτώσεις του Ντάνι Όλμο της Λειψιας αλλά και του Ραχίμ Στέρλινγκ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X