ΑΕΚ: Ετσι το έκανε ο Λιβάι, εννιά μυστικά για άλματα στο...Θεό (VIDEO)

O Λιβάι Γκαρσία «έσπασε» το ταβάνι του Κριστιάνο Ρονάλντο -Ξεπέρασε κατά 14 εκατοστά το άλμα του! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η προπόνηση και η δίαιτα που βοηθούν σε άλματα όπως αυτό του Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία στον αγώνα με τον Παναιτωλικό απογειώθηκε για να σκοράρει με κεφαλιά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στη νίκη με 3-1. Το άλμα του υπολογίστηκε στους 90 πόντους και το μέγιστο ύψος που έφτασε ο επιθετικός από το Τρίνιταντ κοντά στο 2.70.

Τέτοια άλματα κάνουν μόνο οι ιδιαίτερα προικισμένοι ποδοσφαιριστές με κορυφαίο όλων τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος στο Euro 2016 «πέταξε» στα 2.65 μ. στον ημιτελικό με την Ουαλία ενώ η υψηλότερη πτήση του (2.93 μ.) καταγράφηκε στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιεντ στο Champions League 2013.

Συνεπής στις πτήσεις στον αέρα ο Πορτογάλος «πέταξε» και με τη φάνελα της Γιουβέντους. Στον αγώνα κόντρα στη Σαμπντόρια της σεζόν 2019-20 έφτασε στα 2.56 μ. για να σκοράρει. Σε όλες τις περιπτώσεις το κεφάλι του πέρασε το οριζόντιο δοκάρι που βρίσκεται σε ύψος 2.44 μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τα εννιά μυστικά για άλματα στο… Θεό

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X