Συμφωνία με τον Ίαν Χάμερ, βλέπει και αλλού η ΑΕΚ

Συμφωνία με τον Ίαν Χάμερ, βλέπει και αλλού η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναμένεται να ενισχύσει την ρακέτα της με έναν ακόμα παίκτη

H ΑΕΚ, όπως είχε τονίσει και ο Στέφανος Δέδας στις δηλώσεις του, έψαχνε για έναν παίκτη που θα βοηθήσει μέσα στην ρακέτα όπου παρουσιάζεται κενό στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Στέφανος Δέδας κοίταξε στις λίστες που έχει και ξεχώρισε 2 παίκτες, με τον Ίαν Χάμερ να είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που έχει προχωρήσει αρκετά. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συμφωνία που θα επικυρωθεί, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής με τον άλλον παίκτη της λίστας που είναι και πιο δύσκολη περίπτωση.

Ο κόουτς Δέδας ήθελε άλλον ένα παίκτη για να μεγαλώσει το ροτέισον στους ψηλούς, καθώς αυτήν την στιγμή υπάρχουν ουσιαστικά 3 παίκτες (Γκρίφιν, Γέλοβατς, Μπόγρης) για 2 θέσεις. Ο Ίαν Χάμερ είναι ένας δυνατός forward που κατά συνθήκη, μπορεί να παίξει και στην θέση του σέντερ, εφαρμόζοντας πάντα την τακτική του προπονητή της ΑΕΚ, που θέλει τους ψηλούς παίκτες του να βγαίνουν στην περιφέρεια. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η δύναμη, η καλή άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ, ενώ μπορεί να πασάρει καλά την μπάλα μετά από πικ εν ρολ, κάτι που θέλει ο κόουτς Δέδας από τους ψηλούς του.

Ο Χάμερ πέρσι ήταν συμπαίκτης του Κέντρικ Ρέι στην Πέτκιμσπορ και σε 29 λεπτά συμμετοχής είχε 11,2 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασιστ μέσο όρο σε 24 αγώνες. Μάλιστα ο Χάμερ είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ (κεντρική φωτό) την σεζόν 2019-2020 όταν αγωνιζόμενος στην Μπαντίρμα βρισκόταν στον ίδιο όμιλο με τους «κιτρινόμαυρους».

Μετά το σημερινό παιχνίδι με την Σομπατέλι θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα ώστε να κλείσει το συντομότερο δυνατόν. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει ήδη χρησιμοποιήσει μια αλλαγή ξένου μετά την φυγή του Μάνι Χάρις, του οποίου την θέση θα πάρει ο Χάμερ εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X