Γεραπετρίτης: «Τον Μπογδάνο τον διέγραψε αποκλειστικά και μόνο ο Πρωθυπουργός»

Γεραπετρίτης: «Τον Μπογδάνο τον διέγραψε αποκλειστικά και μόνο ο Πρωθυπουργός»

Οσα ειπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν αν θα του ζητηθεί να παραδώσει την έδρα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στο μέλλον.

«Αυτή τη στιγμή θα περιοριστούμε στη διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Το τι θα πράξουν τα όργανα του κόμματος είναι ένα ζήτημα που αφορά εκείνα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς δε αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο κ. Μπογδάνος στη ΝΔ, ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε ότι το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ δυναμικό. «Υπάρχουν πολύπλευρες μετεγγραφές μεταξύ διαφορετικών και ετερόκλητων πολιτικών σχηματισμών, βλέπουμε συμμαχίες μεταξύ σχηματισμών που δε θα το περίμενε κανείς. Είναι προφανές ότι μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον», υπογράμμισε.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X