Επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Επιβλητική εμφάνιση της ομάδας του Ντουμίτρου Ντουμιτρίου, άνετο πέρασμα της ΑΕΚ στην έδρα του Ηρακλή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λένε πως με τα αν δεν γράφεται η ιστορία. Αλλά είναι αλήθεια, πως εάν η ΑΕΚ της περιόδου 1997-98 είχε λίγη περισσότερη διοικητική βοήθεια, με το άστρο που είχε ο Ντουμιτρίου θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο και να μην καταρρεύσει.

Το ξεκίνημα πάντως, ήταν μαγικό. Επειτα από μια ισοπαλία στην Τούμπα, η Ενωση είχε νικήσει Προοδευτική και Καβάλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε προκαλέσει εγκεφαλικά στο λιμάνι με την γκολάρα του Νικολαϊδη και έκανε…παρέλαση στο Καυτανζόγλειο.

Μια μέρα σαν σήμερα του 1997, η Ενωση φιλοξενήθηκε από τον – κλασικά φιλόδοξο και γεμάτο εχθρότητα για την ΑΕΚ – Ηρακλή. Ηταν μια επιβλητική εμφάνιση, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο, χάρη σε γκολ των Κωστή, Σαβέβσκι και Νικολαϊδη. Ο Ηρακλής μείωσε με πέναλτι του Γκώνια, απείλησε ξανά με νέο πέναλτι, που απέκρουσε ο Ατματσίδης. Και για να τους αποτελειώσει, ο Κωστής πέτυχε και τέταρτο γκολ για την ΑΕΚ, σε ματς που η Ενωση είχε και δύο δοκάρια!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X