Καμία συμφωνία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τσάβι

Τσάβι - κορωνοϊός σημειώσατε άσο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στα πρόσφατα σενάρια έβαλε η Μπαρτσελόνα, τα οποία έκαναν αναφορά στα περί συμφωνίας της Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Βαρκελώνης.

Εδώ και κάποιες μέρες, μετά τη βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», ο ισπανικός τύπος και οι οπαδοί των «Μπλαουγκράνα» ζητούν από το Λαπόρτα την απομάκρυνση του Κούμαν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, θεωρώντας τον κύριο υπεύθυνο  για την κακή εικόνα της ομάδας.

Αυτό είχε ως συνέπεια, οι άνθρωποι του συλλόγου να μπουν σε σκέψεις για το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή, θέλοντας έτσι να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να μπορέσει να ανακάμψει και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Έτσι λοιπόν μετά τις τελευταίες εξελίξεις υπήρχε  διάχυτη φημολογία, ότι ο Τσάβι είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, πράγμα όμως που διαψεύστηκε από το Λαπόρτα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X