Χαβιέρ Τέμπας: «Η ESL έχει πεθάνει, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να κρατήσει τον Μέσι»      

Χαβιέρ Τέμπας: «Ακατάλληλο το CAS»
Photo Credits: INTIME

Αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Τέμπας τόνισε ότι η European Super League, είναι ένα νεκρό θέμα.

Οι πρόεδροι των Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, δεν έχουν αποσυρθεί από το σχεδιασμό της νέας ευρωπαϊκής λίγκας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χαβιέρ Τέμπας:

«Η European Super League δεν είναι πάνω στο τραπέζι. Δεν είναι κάτι που θα διαπραγματευτούμε και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Δεν είναι αποδεκτό ένα τέτοιο σχέδιο και οι φίλαθλοι έχουν δώσει την απάντηση τους. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση υλοποίησης ενός τέτοιου σχεδίου. Η Super League είναι ένα νεκρό θέμα και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε άλλο γι’ αυτό».

Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να κρατήσει τον Μέσι αν δεν έπαιρνε Ντεπάι, Αγκουέρο

Εκτός από τη ζήτημα της κλειστής λίγκας, ο πρόεδρος της La Liga έριξε φως σε όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με τη φυγή του Λιονέλ Μέσι και το πώς θα μπορούσε ο Αργεντινός άσος να έχει παραμείνει κάτοικος Καταλονίας.

Είχα δείπνο στο σπίτι του Λαπόρτα τον Ιούλιο και συμφώνησε να υπογράψει συμφωνία με τη CVC (σ.σ επενδυτικός όμιλος).

Δεν ήξερα αν ο Μέσι θα μπορούσε να ανανεώσει εξαιτίας αυτού, αλλά αργότερα μού τηλεφώνησε (σ.σ ο Λαπόρτα) και μου είπε: ‘Μπορούμε να επιταχύνουμε τη συμφωνία CVC; Ο Μέσι εκνευρίζεται’. Του είπα: ‘Την ημέρα που θα το μάθει ο Φλορεντίνο θα προσπαθήσει να σε αποτρέψει’. Και ο Λαπόρτα μου είπε: ‘Όχι, όχι, έχω χαρακτήρα’. Ο Φλορεντίνο βρίσκεται πίσω από όλα, δεν έχω καμία αμφιβολία.

Υπήρχε μια συμφωνία ότι εάν η Μπαρτσελόνα υπέγραφε τη συμφωνία CVC, θα μπορούσε να είχε διαθέσει το 15% των χρημάτων για την υπογραφή παικτών. Κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσαν να είχαν ανανεώσει το συμβόλαιο του Μέσι. Ο Λαπόρτα υπέγραψε παίκτες όπως ο Μέμφις, ο Αγκουέρο. Αν δεν υπέγραφε αυτούς τους παίκτες, ο Μέσι θα μπορούσε να συνεχίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της La Liga, όσο ταυτόχρονα άνοιξε ακόμη μεγαλύτερη κουβέντα για τις σχέσεις του Λαπόρτα με τον Πέρεθ!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X