Ξεκινάει το ταξίδι της στο BCL η ΑΕΚ κόντρα στην Σομπατέλι στην Ουγγαρία (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ξεκινάει το ταξίδι της στο BCL η ΑΕΚ κόντρα στην Σομπατέλι στην Ουγγαρία (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παίζει το πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι της στην Ουγγαρία

Ξεκινάει η σεζόν της ΑΕΚ στο Champions League κόντρα στην Φάλκο Σομπατέλι (19:00, COSMOTESPORT 4) στην Ουγγαρία.

Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Δ Ομίλου, η Ένωση θα αγωνιστεί στην «Savaria Arena» απέναντι στην τοπική ομάδα και θέλει την νίκη που θα βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο Στέφανος Δέδας θα έχει για πρώτη φορά φέτος στην διάθεση του τον Νίκο Παππά, που αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω αχιλλείου και δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα.

Η Φάλκο Σομπατέλι είναι η νταμπλούχος ομάδα της χώρας για την σεζόν που μας πέρασε και έχει μόνο 2 ξένους παίκτες, τον Αμερικάνο Μάρβιν Κλαρκ και τον Κροάτη Μπόρις Μπάρατς.

Η ΑΕΚ θα μπορεί να έχει και τον κόσμο της στο γήπεδο αφού έχει εξασφαλίσει εισιτήρια. Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: «H AEK BC ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, που βρίσκονται ήδη στην Ουγγαρία, αλλά και όλους όσοι προτίθενται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της «Βασίλισσας» με τη Σομπατέλι (Falco KC-Szombathely) από κοντά, ότι: Εισιτήρια θα διατίθενται έξω από το Τμήμα D τού «Arena Savaria», πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Για να τα παραλάβουν θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 (των τελευταίων 6 μηνών)».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X