«Ψήνεται» η ανανέωση του Σαλάχ

Έχει κάνει όλη την Αίγυπτο Λιβερπουλ ο Σαλάχ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όλοι στη Λίβερπουλ ελπίζουν πως ο Αιγύπτιος άσος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποδεικνύει συνεχώς πως είναι ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής και πως σίγουρα αξίζει ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, η ανανέωση του συμβολαίου του Αιγύπτιου παραμένει περίπλοκη παρά τις αρχικές συζητήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Είναι δεδομένο πως ο 29χρονος άσος ζητάει ένα νέο συμβόλαιο με απολαβές που ξεπερνούν τις £300.000 την εβδομάδα, ωστόσο η πολιτική που ακολουθεί η Λίβερπουλ δεν της επιτρέπει να προβεί σε μία τόσο τολμηρή κίνηση.

Ένα από τα εμπόδια που έχουν προκύψει, αφορά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής, όταν το συμβόλαιό του θα έχει λήξει, θα έχει κλείσει τα 31 του χρόνια, κάτι που σημαίνει πως ο μεγαλομέτοχος της Λίβερπουλ το σκέφτεται σοβαρά για να δώσει τόσα λεφτά σε έναν παίκτη που ταυτόχρονα αξιώνει 5ετες συμβόλαιο.

Ο ίδιος ο Salah είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του και οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και κατά τους πρώτους μήνες του 2022, αν δεν έχει επέλθει συμφωνία ως τότε, με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να ελπίζουν πως θα καταφέρουν να βρουν τη «Χρυσή Τομή» με τον παίκτη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X