Πρόεδρος La Liga: «Αν η Μπαρτσελόνα δεν έπαιρνε Ντεπάι και Αγκουέρο, ο Μέσι θα είχε μείνει»

Μέσι: «Δεν έπρεπε να τραυματιστώ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας υποστήριξε πως ο Λιονέλ Μέσι θα είχε ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, αν δεν αποκτούσε το καλοκαίρι παίκτες όπως ο Μέμφις Ντεπάι και ο Σέρχιο Αγκουέρο.

«Είχα δείπνο στο σπίτι του προέδρου της Μπαρτσελόνα Λαπόρτα τον Ιούλιο και συμφώνησε να υπογράψει τη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο CVC. Δεν ήξερα αν ο Μέσι θα μπορούσε να ανανεώσει εξαιτίας αυτού, αλλά αργότερα μού τηλεφώνησε ο Λαπόρτα και μου είπε: “Μπορούμε να επιταχύνουμε τη συμφωνία CVC; Ο Μέσι εκνευρίζεται”.

Του είπα: “Την ημέρα που θα το μάθει ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ θα προσπαθήσει να σε αποτρέψει”. Και ο Λαπόρτα μου είπε: “Όχι, όχι, έχω χαρακτήρα”. Ο Φλορεντίνο βρίσκεται πίσω από όλα, δεν έχω καμία αμφιβολία.

Υπήρχε μια συμφωνία ότι εάν η Μπαρτσελόνα υπέγραφε τη συμφωνία CVC, θα μπορούσε να είχε διαθέσει το 15% των χρημάτων για την υπογραφή παικτών. Κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσαν να έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του Μέσι. Ο Λαπόρτα υπέγραψε παίκτες όπως ο Μέμφις, ο Αγκουέρο. Αν δεν υπέγραφε αυτούς τους παίκτες, ο Μέσι θα μπορούσε να συνεχίσει», είπε ο Τέμπας σε συνέντευξή του στο «El Partidazo».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X