Εμβολιασμένοι: Επιστροφή στην κανονικότητα -Ολα όσα θα ανακοινώσει η κυβέρνηση

Εμβολιασμένοι: Επιστροφή στην κανονικότητα -Ολα όσα θα ανακοινώσει η κυβέρνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην σχεδόν πλήρη αποκατάσταση της κανονικότητας για εμβολιασμένους πολίτες, προχωρά η κυβέρνηση καθώς θα ανακοινώσει την Τετάρη την άρση των όποιων περιορισμών, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς την κοινωνία.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναμένεται να ανακοινώσει τις νέες, μεγαλύτερες ελευθερίες και προνόμια για τους εμβολιασμένους πολίτες, ακόμα και στις «κόκκινες» επιδημιολογικά περιοχές της χώρας.

Στον πυρήνα του σχεδίου που επεξεργάζεται το Μέγαρο Μαξίμου σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας είναι η πλήρης επιστροφή στην κανονικότητα για όσους έχουν εμβολιαστεί, χωρίς αστερίσκους.


Στις συζητήσεις που γίνονται περιλαμβάνεται η δυνατότητα να υπάρχουν όρθιοι στα καταστήματα διασκέδασης που λειτουργούν αμιγώς για εμβολιασμένους. Παράλληλα, στους αμιγείς χώρους δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στην πληρότητα, ενώ οι εμβολιασμένοι δεν θα χρειάζεται να υποβάλλονται σε rapid test σε καμία δραστηριότητα.

Επίσης, συζητείται οι πλήρως εμβολιασμένοι να μην εμπίπτουν στα μέτρα που λαμβάνονται στις χαρακτηρισμένες «κόκκινες» περιοχές. Να μπορούν, δηλαδή, να κυκλοφορήσουν μεταξύ 1:00 με 6:00 το πρωί και να υπάρχει μουσική στην εστίαση, κάτι που απαγορεύεται τώρα. Ωστόσο, θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν η υποχρεωτική χρήση μάσκας στο λιανεμπόριο.


Πηγή: iefimerida.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X