Τσούμπερ: «Είμαι ενθουσιασμένος με το ξεκίνημα μου στην ΑΕΚ -Είναι καλό και για την ομάδα»

Τσούμπερ: «Είμαι ενθουσιασμένος με το ξεκίνημα μου στην ΑΕΚ -Είναι καλό και για την ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με την ΑΕΚ.

Ο Τσούμπερ έχει σκοράρει τρία γκολ σε πέντε μας και ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς έχει δώσει σημαντικούς βαθμούς στους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα και στην πατρίδα του την Ελβετία έπλεξαν το εγκώμιο του 30χρονου μέσου για τα όσα πετυχαίνει τις πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Τσούμπερ εντάχθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενόψει των αγώνων με Βόρειο Ιρλανδία και Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για το εντυπωσιακό ξεκίνημά του με την ΑΕΚ.

«Φυσικά ο καθένας θα ήθελε να κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα. Είμαι ενθουσιασμένος που εξελίχθηκαν τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, αλλά επίσης είναι καλό και για την ομάδα», υπογράμμισε ο Τσούμπερ στα ελβετικά ΜΜΕ στις δηλώσεις του μετά την προπόνηση της Τρίτης με την Εθνική Ελβετίας.

Οσον αφορά την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Βόρειο Ιρλανδία, ο Τσούμπερ υπογράμμισε: «Ξέρω τι μπορώ να κάνω και είμαι πεπεισμένος. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X