Εμπαπέ: «Σκέφτηκα να αποχωρήσω από τη Γαλλία μετά το χαμένο πέναλτι στο EURO 2021»

Εμπαπέ: «Σκέφτηκα να αποχωρήσω από τη Γαλλία μετά το χαμένο πέναλτι στο EURO 2021»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ βαριά πήρε την ήττα από την Ελβετία ο Κιλιάν Εμπαπέ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, καθώς όπως είπε πέρασε από το μυαλό του να αποχωρήσει από την εθνική Γαλλίας.

Ο Γάλλος φορ ήταν ο μοιραίος για τους «τρικολόρ», καθώς νικήθηκε από τον Σόμερ στη διαδικασία των πέναλτι και έτσι η Ελβετία ήταν η ομάδα που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro.

«Ποτέ δεν πήρα ούτε ευρώ για να αγωνιστώ για την εθνική Γαλλίας και πάντα θα παίζω για την εθνική μου δωρεάν. Πάνω από όλα ποτέ δεν θέλησα να είμαι πρόβλημα. Όμως, από τη στιγμή που ένιωσα πως πιθανόν να είχα ξεκινήσει να γίνομαι πρόβλημα και οι άνθρωποι με έβλεπαν έτσι, πήρα το μήνυμα, πως ο εγωισμός μου έφταιγε που χάσαμε, ότι ήθελα υπερβολικό χώρο για μένα και πως χωρίς εμένα χωρίς μπορεί να κερδίζαμε.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η εθνική Γαλλίας και αν η ομάδα είναι πιο χαρούμενη χωρίς εμένα, τότε ας γίνει έτσι (θα φύγω). Πλέον έχει τελειώσει, αγαπώ πολύ την εθνική ομάδα.

Το μόνο για το οποίο ήθελα να με στηρίξει ο κόσμος ήταν όταν με αποκαλούσαν “πίθηκο” για ένα χαμένο πέναλτι. Όχι επειδή έχασα το πέναλτι, αυτό ήταν δικό μου λάθος» ήταν τα λόγια του Κιλιάν Εμπαπέ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X