Ο Κλάτενμπεργκ παραληρεί (ξανά) - «Καμία κόκκινη στο μαρκάρισμα στον Μάνταλο»

Ο Κλάτενμπεργκ παραληρεί (ξανά) - «Καμία κόκκινη στο μαρκάρισμα στον Μάνταλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Μεντόσα πήγε να κόψει την μπάλα στον Πέτρο Μάνταλο και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ... δεν είδε τίποτα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ παραληρεί ξανά, καθώς υποστήριξε πως δεν υπάρχει κόκκινη στο δολοφονικό μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Πέτρος Μάνταλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Στο 26′ της αναμέτρησης στο Αγρίνιο ο Μεντόσα έκανε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον αρχηγό της ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά ο Τσακαλίδης δεν του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ και ο Κουμπαράκης στο VAR δεν παρενέβη, παρόλο που ο παίκτης του Παναιτωλικού πήγε να κόψει τη μπάλα στον Μάνταλο.

Και σα να μην έφτανε αυτό ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ βγάζει λάδι του διαιτητές, καθώς υποστηρίζει πως δεν υπήρχε κόκκινη κάρτα!

Συγκεκριμένα ο Αγγλος διαιτητής από το ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ ανέλυσε τη φάση της κίτρινης κάρτας του Μεντόσα στον Μάνταλο, συμφωνώντας πως δεν είναι μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα τονίζοντας πως «το πόδι του επιθετικού χτυπάει πρώτα την μπάλα πριν χτυπήσει στο πόδι του αντιπάλου του, ενώ η προβολή δεν είχε αρκετή δύναμη ή πρόθεση να βλάψει τον αντίπαλό του».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X