Κλάτενμπεργκ: «Δεν ήταν πέναλτι κανένα από τα δύο που ζήτησε ο Ολυμπιακός»

Κλάτενμπεργκ: «Δεν ήταν πέναλτι κανένα από τα δύο που ζήτησε ο Ολυμπιακός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ άδειασε τον Ολυμπιακό, καθώς υποστήριξε πως δεν υπήρχε κανένα από τα δύο πέναλτι που ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στον Ολυμπιακό για τα δύο πέναλτι που ζήτησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχιδιαιτητής δικαιώνει τον Σλοβένο Βίβντσιτς που δεν έδωσε τίποτα στη φάση του 42’ που δεν έδωσε τίποτα σε μαρκάρισμα του Πούγγουρα στον Τικίνιο και στη φάση του 75’ όταν από κεφαλιά του Ελ Αραμπί η μπάλα βρίσκε το χέρι του Σάντσεθ.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το κράτημα του αμυντικού είναι πολύ ελαφρύ με τον επιθετικό να αξιοποιεί στο έπακρο την μικρή επαφή για να προσπαθήσει να κερδίσει πέναλτι» αναφέρει ο Κλάτενμπεργκ για τη πρώτη φάση και προσθέτει για τη δεύτερη. «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε φυσική θέση όταν αγγίζει τη μπάλα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X