Γκασόλ: Ανακοινώνει το «αντίο» του στο μπάσκετ

Γκασόλ: Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάου Γκασόλ αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο 41χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ παραχωρεί σήμερα (18:00) συνέντευξη Τύπου και σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ αναμένεται να επισημοποιήσει πως αποσύρεται από την ενεργό δράση. Δεν έχει ανακοινωθεί πως θα είναι αποχαιρετιστήρια η συνέντευξη Τύπου, αλλά η επισημότητα με την οποία θα γίνει, όπως και η παρουσία της οικογένειάς του, του αδερφού του Μαρκ και πλήθος συμπαικτών του δείχνουν πως ήρθε η ώρα για το «αντίο».

Ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λέικερς, με τεράστια καριέρα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και με αμέτρητες διακρίσεις και μετάλλια με την εθνική Ισπανίας, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν από τον Απρίλιο και μετά στην Μπαρτσελόνα, μετά από διετή απραξία λόγω τραυματισμού. Ενίσχυσε την Ισπανία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου όλα δείχνουν πως έκανε τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Ο Γκασόλ φημολογείται πως μπορεί να αναλάβει θέση στην Μπαρτσελόνα, παράλληλα με αυτή που έχει ήδη πάρει ως εκπρόσωπος των αθλητών στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X