Mad Clip: Εξαγριωμένοι φίλοι του αναζητούν αυτόν που διέρρευσε τη φωτογραφία από το νεκροτομείο (VIDEO)

Mad Clip: Εξαγριωμένοι φίλοι του αναζητούν αυτόν που διέρρευσε τη φωτογραφία από το νεκροτομείο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την οργή της οικογένειας και των φίλων του Mad Clip προκάλεσε το γεγονός ότι στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο από το νεκροτομείο.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI και πρώην στρατηγό στην Ελληνική Αστυνομία στον Τομέα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, τονίζοντας πως οι ένοχοι μπορούν να βρεθούν.

«Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η φωτογραφία υπάρχει ακόμη και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Κάθε άνθρωπος που συνδέεται στο διαδίκτυο αφήνει ένα ηλεκτρονικό ίχνος. Ό,τι γράφεται, γράφεται για πάντα στο ίντερνετ, αρκεί να είναι καλός ο ερευνητής και να έχει υπομονή. Όμως οι έρευνες στο διαδίκτυο είναι επίπονες και θέλουν υπομονή. Στη χώρα μας έχουμε μια από τις καλύτερες διώξεις ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ευρώπη. Αυτό και μόνο λέει ότι μπορεί να βρεθεί ο δράστης, που πήρε φωτογραφίες και τις ανάρτησε στο διαδίκτυο. Οι συγγενείς του αδικοχαμένου μπορούν να κάνουν μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατά αγνώστου δράστη και στη συνέχεια η δίωξη θα κάνει άρση απορρήτου επικοινωνιών και θα βρει από ποιον έγινε. Απομένει οι συγγενείς του εκλιπόντος να κάνουν μήνυση», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους λόγους της πτώσης αρκετών social media τη Δευτέρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X