Η Τσέλσι γεμίζει με... κάμερες το προπονητικό της κέντρο μετά από αίτημα του Τούχελ

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Τούχελ
Photo Credits: INTIME

Μια ποδοσφαιρική εκδοχή του... Big Brother αρχίζει να θυμίζει η κατάσταση στην Τσέλσι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ επενδύει στη… σχολαστικότητα των προπονήσεων, καθώς έχει ζητήσει οκτώ επιπλέον κάμερες στο «Cobham» για να παρακολουθεί κάθε κίνηση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Τόμας Τούχελ δεν έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα εικόνων που του προσφέρουν οι κάμερες στο προπονητικό κέντρο και έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Τσέλσι επιπλέον ενίσχυση.

Σύμφωνα με τη «Sun» ο Γερμανός τεχνικός χρειάζεται ακόμα οκτώ κάμερες που θα στηθούν σε όλα τα σημεία του «Cobham» και θα επιβλέπουν κάθε κίνηση των ποδοσφαιριστών του.

Φυσικά αυτή η.. στενή παρακολούθηση γίνεται με γνώμονα την βελτίωση των προπονήσεων, καθώς το τεχνικό team των Λονδρέζων θεωρεί πως το κλαμπ οφείλει να περάσει σε νέα εποχή μέσω της ψηφιακής ανάλυσης.

Πάντως ο Τούχελ δεν είναι ο μοναδικός προπονητής της Τσέλσι που επενδύει στην ψηφιοποίηση και στην καταγραφή των προπονήσεων, καθώς τη συγκεκριμένης λογική είχε υιοθετήσει και ο Αντόνιο Κόντε όταν βρισκόταν ακόμη στο τιμόνι του κλαμπ πίσω στο 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X