H Παρί Σεν Ζερμέν των... αστέρων έχασε μετά από μια 10ετία χωρίς τελική στην εστία (VIDEO)

H Παρί Σεν Ζερμέν των... αστέρων έχασε μετά από μια 10ετία χωρίς τελική στην εστία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεν κατάφερε να εξαφανίσει τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν – αν και ο Μέσι είχε δοκάρι – το μεσημέρι της Κυριακής, με την ομάδα του Ποτσετίνο να μένει δίχως τελική στο στόχο, κάτι που σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε να συμβεί από το 2011!

Οι Παριζιάνοι λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο με το 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League υπέστησαν μεγάλη έκπληξη στο εκτός έδρας ματς με την Ρεν για την Ligue1.

Παρά το γεγονός πως στο αρχικό σχήμα βρίσκονταν οι Μέσι, Βεράτι, Μπαπέ, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία, η Παρί απέτυχε να κάνει ακόμα και μια τελική εντός εστίας, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με τελικό σκορ 2-0.

Την αμέσως προηγούμενη φορά που η ομάδα της πόλης του φωτός απέτυχε να καταγράψει στη στατιστική της έστω μια ευκαιρία εντός εστίας, ήταν σε ντέρμπι με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», πίσω στις 27 Νοεμβρίου του 2011.

Τότε, σε πολύ διαφορετική εποχή για την Παρί, οι Μασσαλοί με τους Ρεμί, Αμαλφιτανό και Αντρέ Αγιού έφτασαν στο 3-0, που θα ήταν και η τελευταία τους νίκη κόντρα στους Παριζιάνους μέχρι το 2020!

Η ενδεκάδα της Παρί σ’ εκείνο το ματς απαρτιζόταν από τους: Σιρίγου, Ζαλέ, Αρμάν, Λουγκάνο, Μ.Σακό, Ματουϊντί, Μ.Σισοκό, Νενέ, Παστόρε, Μενέζ, Γκαμεϊρό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X