Super League 2: Κλήρωση αύριο χωρίς να έχουν «κλειδώσει» οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα

Super League 2: Κλήρωση αύριο χωρίς να έχουν «κλειδώσει» οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύσκεψη έλαβε χώρα στη Super League 2 τη Δευτέρα (4/10) όπου αποφασίστηκε ότι θα διεξαχθεί κανονικά η κλήρωση του πρωταθλήματος αύριο Τρίτη (5/10) στις 20:00 παρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα για τη συμμετοχή διάφορων ομάδων στην κατηγορία.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν εκκρεμότητες για τη συμμετοχή της Δόξας Δράμας, η οποία έγινε γνωστό ότι διαθέτει μόνο 6 επαγγελματικά συμβόλαια και με τις συνθήκες αυτές δεν μπορεί να πάρει μέρος, της Ρόδου για τον όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχει, της Ζακύνθου και του Ασπρόπυργου, όπου εκκρεμεί η απόφαση της ΕΕΑ, αλλά και του Ηρόδοτου.

Μάλιστα την Τρίτη (5/10) πριν την κλήρωση, έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί ΔΣ στις 18:00 για να διαμορφωθούν εκ νέου οι δύο όμιλοι της κατηγορίας (ο αρχικός καταρτισμός αφορούσε Βόρειο και Νότιο όμιλο με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Β’ στον βορρά), ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στη Super League 2 ελπίζουν ότι παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν ακόμα συγκεκριμένα ποιες ομάδες θα συμμετέχουν, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 10 Οκτωβρίου.

«Εν όψει της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος για τις 10 Οκτωβρίου 2021, αύριο 5.10.21 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Golf Prive της Γλυφάδας η κλήρωση του πρωταθλήματος 2021-2022. Θα προηγηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στις 18:00 για την τοποθέτηση των ομάδων στους ομίλους και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πάντως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα αναβολή της σέντρας, κάτι που αν συμβεί θα είναι η τρίτη σε αριθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X