Συνεχίζονται οι δωρεές για το Μουσείο της ΑΕΚ: Ο Χαρισόπουλος δώρισε μία ολόκληρη σειρά εκθεμάτων (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι δωρεές για το Μουσείο της ΑΕΚ: Ο Χαρισόπουλος δώρισε μία ολόκληρη σειρά εκθεμάτων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Βάιος Χαρισόπουλος έκανε τη δική του δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη ξεχωριστή δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο.

Ο πρόεδρος και επί σειρά ετών «ψυχή» του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης, Βάιος Χαρισόπουλος, δώρισε μία ολόκληρη σειρά εκθεμάτων, που για εκείνον αποτελούσαν ενθύμια ζωής!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Ο πρόεδρος και επί σειρά ετών «ψυχή» του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης, Βάιος Χαρισόπουλος, παρέδωσε για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο μία ολόκληρη σειρά εκθεμάτων, που για εκείνον αποτελούσαν ενθύμια ζωής!

Μεταξύ αυτών φανέλα με τις υπογραφές των μεγάλων θρύλων της ομάδας μας, μια φανέλα φορεμένη και υπογεγραμμένη από τον Νάτσο Σκόκο, φανέλες και αναμνηστικά του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης και άλλα πολλά αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την πίστη και την αφοσίωσή του στην αγαπημένη του ομάδα.

Βάιε, σε ευχαριστούμε πολύ για ακόμα μια φορά!

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν ενθύμια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X