Συνελήφθη 34χρονος στην Αθήνα -Συμμετείχε στον ISIS (VIDEO)

Συνελήφθη 34χρονος στην Αθήνα -Συμμετείχε στον ISIS (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε 34χρονο άνδρα στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος από το Ιράκ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2018 μαζί με τη σύζυγό του και τα 4 παιδιά τους, συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δράση του στο εξωτερικό.

Ο συλληφθείς τζιχαντιστής είχε κάνει δύο αιτήματα ασύλου τα οποία είχαν απορριφθεί και είχε προσφύγει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο για να του χορηγηθεί άσυλο για ανθρωπιστικούς λόγους.


Πριν από έναν μήνα ήρθαν πληροφορίες από ξένες υπηρεσίες για τη συμμετοχή του στον ISIS. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε βίντεο από το 2014 που τον παρουσιάζει να συμμετέχει σε φρικαλεότητες του ισλαμικού κράτους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021) συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που παρασχέθηκαν από αλλοδαπές συνεργαζόμενες υπηρεσίες και σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

Πρωινές ώρες της 05/10/2021 θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X