Η σπουδαία στιγμή του Μάνταλου -«Αρχηγός ο Σιμόες!»

Η σπουδαία στιγμή του Μάνταλου -«Αρχηγός ο Σιμόες!»
Photo Credits: INTIME

Αντρέ Σιμόες: «Πέτρο αρχηγός της ΑΕΚ είσαι εσύ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συγκλονιστική στιγμή έλαβε χώρα λίγη ώρα πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, η οποία είχε ως πρωταγωνιστές τον Πέτρο Μάνταλο και τον Αντρέ Σιμόες.

Ο Μάνταλος αποφάσισε να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Σιμόες, ο οποίος επέστρεφε στην βασική ενδεκάδα μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω του τραυματισμού του.

Ο Μάνταλος με το που μπήκε η ΑΕΚ στα αποδυτήρια του Παναιτωλικού απευθύνθηκε στον Δημητριάδη, πριν δοθούν οι συνθέσεις σε παρατηρητή και διαιτητή και του είπε: «Βασίλη, αρχηγός σήμερα θα είναι ο Σιμόες».

Ο Δημητριάδης αιφνιδιάστηκε αρχικά και τον ρώτησε το γιατί και αν έχει συμβεί κάτι και ο Μάνταλος του απάντησε: «Αρχηγός θα είναι ο Σίμοες, γιατί επιστρέφει σήμερα στην ενδεκάδα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα»

Ο Δημητριάδης συμφώνησε και… παρέπεμψε τον Πέτρο στον Σιμόες. «Δεν έχω πρόβλημα, πες το εσύ στον Αντρέ, αν συμφωνεί για να κάνω την αλλαγή».

Η αγκαλιά του Σιμόες… και η άρνηση.

Ο Σιμόες αγκάλιασε τον Μάνταλο, παρόλα αυτά δεν πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού λέγοντας: «Πέτρο, ο αρχηγός της ομάδας είσαι εσύ».

Μάλιστα στη συνέχεια εξελίχθηκε μια στιχομυθία μεταξύ των ποδοσφαιριστών, καθώς και οι δύο επέμειναν στο «αρχηγός είσαι εσύ», «όχι, αρχηγός είσαι εσύ». Μία στιχομυθία που συνεχίστηκε γι’ αρκετή ώρα μέχρι να μπει στη μέση ο Δημητριάδης και να πει στον Μάνταλο: «Πέτρο, είναι σαν να του το έδωσες. Πάμε κανονικά»

Και έτσι η ΑΕΚ βγήκε κανονικά με τον δηλωμένο πρώτο αρχηγό της τον Μάνταλο, ο οποίος βεβαίως δεν μπόρεσε να παραδώσει το περιβραχιόνιο στον Σιμόες, ούτε όταν βγήκε αλλαγή γιατί η αλλαγή του Αντρέ είχε προηγηθεί και το παρέδωσε όταν βγήκε στον Βράνιες.

Ηταν μια έντονη και συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή μέσα στα αποδυτήρια και κράτησε για κάποια λεπτά μέχρι να βγουν οι παίκτες για προθέρμανση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X