Τραυματίστηκε και μένει εκτός για δύο εβδομάδες ο Χάαλαντ

Η γκολάρα του Χάαλαντ στην προπόνηση της Νορβηγίας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τραυματίστηκε κι έτσι δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιχνίδια με την εθνική Νορβηγίας, κόντρα σε Τουρκία και Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο σοβαρός απ’ ότι προβλεπόταν αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Έρλινγκ Χάαλαντ στον προσαγωγό του, καθώς θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει και από τα ματς της εθνικής Νορβηγίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα κόντρα σε Τουρκία (08/10) και Μαυροβούνιο (11/10).

Από την πλευρά του πάντως, ο 21χρονος επιθετικός των Βεστφαλών, αφού πρώτα ενημέρωσε τους πάντες για την κατάσταση της υγείας του, στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

«Γεια σας παιδιά. Λυπάμαι που δεν είμαι έτοιμος για τα διεθνή παιχνίδια. Θα το ήθελα, αλλά καλή τύχη στην Νορβηγία», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X