Μουρίνιο σε Σπαλέτι: «Μεγάλε Σπαλέταρε θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια;» (VIDEO)

Μουρίνιο σε Σπαλέτι: «Μεγάλε Σπαλέταρε θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια;» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η τρομερή απάντηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον Ζοζέ Μουρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πειράξει τον συνάδελφο του Λουτσιάνο Σπαλέτι, για το εντυπωσιακό σερί το οποίο έχει δημιουργήσει στο πρωτάθλημα η Νάπολι θέλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Το απόλυτο μέχρι στιγμής στην Serie A έχει η Νάπολι, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φιορεντίνα και έκανε το επτά στα επτά, με συνέπεια να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Μίλαν.

Αντίθετα η Ρόμα επικράτησε με 2-0 στο «Ολίμπικο» της Έμπολι και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μετά το τέλος των δύο αγώνων , οι προπονητές των δύο ομάδων Ζοσέ Μουρίνιο και Λουτσιάνο Σπαλέτι αποφάσισαν να πειράξουν ο ένας τον άλλο, στην ζωντανή εκπομπή του δικτύου «DAZN» όπου και φιλοξενήθηκαν.

Ο Πορτογάλος κόουτς των «τζιαλορόσι» είπε χαριτολογώντας στον Ιταλό προπονητή των «παρτενομπέι», ότι η ομάδα του θα ηττηθεί στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Σπαλέτι από την πλευρά του να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

«Μεγάλε Σπαλέταρε. Μεγάλε. Τι γίνεται; Θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια; Κατά τη γνώμη μου, θα χάσετε στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο, για να πάρει στην συνέχεια από τον κόουτς των «παρτενομπέι» την εξής απάντηση: «Ηρέμησε, είσαι επικίνδυνος και η πρόβλεψη θα γυρίσει εναντίον σου».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως Ρόμα και Νάπολι, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 24 Οκτωβρίου, στο «Ολίμπικο», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X