Πιόλι: «Παρουσιάζουμε στοιχεία μιας ομάδας που έχει μέταλλο και χαρακτήρα»

Πιόλι: «Φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μας θυμίζει ημέρες της δόξας μας»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Στέφανο Πιόλι μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Αταλάντα στο «Μπέργκαμο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανο Πιόλι τόνισε πως η Μίλαν πρέπει να… χαμηλώσει τη μπάλα μετά τη νίκη με την Αταλάντα, από τη στιγμή που δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα και πως ακολουθούν δύσκολα ματς για την ομάδα του.

«Είναι ωραίο να ακούς πως η Μίλαν είναι από τα φαβορί για το σκουντέτο, αλλά καλά θα κάνουμε να κοντρολάρουμε τον ενθουσιασμό μας. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στην αντίδραση που δείχνουν ύστερα από άσχημα αποτελέσματα.

Όλοι είδαν πως χάσαμε από την Ατλέτικο, παρ’ όλα αυτά βγάλαμε τρομερά αποθέματα και κερδίσαμε στο Μπέργκαμο. Το ίδιο πράξαμε μετά και την ήττα από τη Λίβερπουλ, πήγαμε στο Τορίνο και παίξαμε πολύ καλά κόντρα στη Γιουβέντους. Παρουσιάζουμε στοιχεία μιας ομάδας που έχει μέταλλο και χαρακτήρα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλά και μεγάλα παιχνίδια σε σημαντικές διοργανώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός κόουτς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X