Η Σίτι καταγγέλλει οπαδό της Λίβερπουλ ότι έφτυσε ανθρώπους του πάγκου

Η Σίτι καταγγέλλει οπαδό της Λίβερπουλ ότι έφτυσε ανθρώπους του πάγκου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος Ματ Κρίτσλεϊ αποκάλυψε πως, μετά το ντέρμπι στο «Άνφιλντ», η Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε επίσημη καταγγελία, υποστηρίζοντας πως, στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, οπαδός της Λίβερπουλ έφτυσε ανθρώπους στον πάγκο της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος γράφει πως η «Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε επίσημη καταγγελία, υποστηρίζοντας πως μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας δέχτηκε φτύσιμο από οπαδό της Λίβερπουλ που καθόταν κοντά στον πάγκο, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι άνθρωποι της Σίτι πιστεύουν πως το περιστατικό καταγράφηκε on camera».

Ο Γκουαρντιόλα βέβαια, δήλωσε πως ενημερώθηκε μετά για το περιστατικό από τους συνεργάτες του.

«Δεν είδα τι συνέβη, όμως ήρθαν οι συνεργάτες μου και με πληροφόρησαν για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά. Είμαι σίγουρος πως η διοίκηση της Λίβερπουλ θα εντοπίσει αυτόν που τον έκανε και θα του επιβάλει την ανάλογη τιμωρία. Η Λίβερπουλ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, δεν μπορεί να μειωθεί το μέγεθός της από τέτοιες πράξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καταλανός προπονητής.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X