Σιμόες: «Είμαστε στον σωστό δρόμο, αφιερώνω τη νίκη στο Γαλανόπουλο»

Σιμόες: «Είμαστε στον σωστό δρόμο, αφιερώνω τη νίκη στο Γαλανόπουλο»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες μετά το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες αγωνίστηκε χθες για πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα της ΑΕΚ, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Ο Πορτογάλος άσος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Novasports.

Ο «υπαρχηγός» της Ενωσης, μίλησε για την επιστροφή του στα γήπεδα, στην εικόνα του παιχνιδιού, αλλά και στον Κώστα Γαλανόπουλο που θα περάσει για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου.

Το πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι και την επιστροφή του

«Σίγουρα για εμένα το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικού χώρου και όταν είσαι εκτός νιώθεις μία μοναχικότητα. Μπορεί να έχεις την οικογένειά σου, τους φίλους σου και τους συμπαίκτες σου, αλλά δεν νιώθεις μέρος την ομάδας. Γι’ αυτό και για εμένα το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό».

Πόσο σημαντική είναι για την ΑΕΚ αυτή η νίκη με τέτοια εμφάνιση μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

«Η ΑΕΚ είναι μία νέα ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας και ο καθένας να ωθήσει τον άλλον για να πετύχει το στόχο της η ομάδα. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι ανυπόμονος, είμαστε στον σωστό δρόμο, όμως χρειαζόμαστε χρόνο και ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλο».

Για το λόγο που έβγαλε στους συμπαίκτες του μετά την Τούμπα

«Οσο χρόνο κι αν παίξει ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνει τα πάντα. Ναι, αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει μόνο η νίκη όμως τουλάχιστον όταν τελειώνει το παιχνίδι να ξέρουμε ότι όλοι έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό. Οπότε όταν λέω ότι χτίζουμε μία νέα ομάδα σε αυτό αναφέρομαι ότι ο ένας πρέπει να σπρώχνει τον άλλον ο ένας να βοηθάει τον άλλο».

Ενα σχόλιο τον Γαλανόπουλο που θα χρειαστεί να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου

Ξέρω πόσο δύσκολα έχει περάσει ο Κώστας Γαλανόπουλος με τον τραυματισμό του επίσης ο Γιώργος Θεοχάρης ο νέος τερματοφύλακας είναι τραυματίας. Ξέρουν και οι δύο ότι πρέπει να έχουν υπομονή.

Σίγουρα ο Γαλανόπουλος έχει περάσει πιο δύσκολα και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για δεύτερη φορά αλλά τον γνωρίζω είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεται μαζί μας στις επόμενες επιτυχίες και στο νέο γήπεδο γιατί πιστεύω ότι είναι ένας μαχητής. Του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη και τον περιμένουμε να επιστρέψει είτε άμεσα είτε στο απώτερο μέλλον».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X