Το «διπλό» είναι και του Μιλόγεβιτς

Το «διπλό» είναι και του Μιλόγεβιτς
Photo Credits: INTIME

Analyse it: Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr και του Κώστα Τσίλη και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ματς με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από σήμερα το enwsi.gr προσθέτει και έναν ακόμα… τομέα ανάλυσης, στην ακτινογραφία της ΑΕΚ μετά από κάθε παιχνίδι. Την «ανάλυση» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ξεκινούν στην ενδεκάδα αλλά και μπαίνουν ως αλλαγή, κάτω από το μικροσκόπιο θα μπαίνει πλέον εφεξής και ο προπονητής. Και η αρχή γίνεται από ένα ματς, που η νίκη πιστώνεται και στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τόσο για την προετοιμασία που έκανε για το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, όσο και για την διαχείριση του.

Ο Μιλόγεβιτς επέλεξε στο ματς με την Λαμία μεν να διατηρήσει αυτό το 4-2-3-1, που έχουμε δει και στα δυο τελευταία παιχνίδια με Λαμία και με ΠΑΟΚ. Μόνο που αυτή την φορά, η παρουσία του Σιμόες δίπλα στον Λε Ταλέκ στην μεσαία γραμμή, το έκανε ακόμα πιο… καθαρό 4-2-3-1. Και αυτό διότι ο Πορτογάλος, είναι πολύ πιο… «εξάρι» σε σχέση με τον Σιμάνσκι. Μένει να διευκρινιστεί αν αυτή η επιλογή είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την τακτική, ή είχε να κάνει και με κάποια μικροπρόβλημα που είχε Σιμάσνσκι, που ενδεχομένως δεν του επέτρεπε να πάρει ολόκληρο 90άλεπτο. Πάντως ειδικά όσο ο Σιμόες είχε δυνάμεις, όλο αυτό λειτούργησε καλά. Όπως εξαιρετικά λειτούργησε και η επιλογή του Μιλόγεβιτς, να δώσει θέση βασικού αριστερού μπακ στον Μοχαμάντι, πριν καν κλείσει ολόκληρο μήνα παρουσίας στα Σπάτα.

Τον πιο… καλό βαθμό πάντως ο τεχνικός της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, τον πήρε για την διαχείριση του ματς. Όταν είδε στο δεύτερο ημίχρονο τους μέσους του να χάνουν την ενέργεια τους και την ομάδα γενικώς να χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού, έκανε κομβική παρέμβαση από τον πάγκο. Η είσοδος του Σιμάνσκι έδωσε φρεσκάδα στα χαφ. Και η τοποθέτηση του Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της επίθεσης σε ρόλο εξτρέμ, με ταυτόχρονη μετακίνηση του Τσούμπερ στον άξονα, έδωσαν και πάλι στην ΑΕΚ τον απόλυτο έλεγχο στο ματς. Την έκαναν ξανά επικίνδυνη, της έδωσαν και το τρίτο γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X