Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων»!

Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων»!
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των 16 ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο Αγρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μ’ ένα πολύ καλό πρώτο και τελευταίο 20άλεπτο στο ματς, «καθάρισε» τον Παναιτωλικό.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Αγρίνιο.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Αυτή την φορά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν παρών, σχεδόν όλες τις φορές που η ΑΕΚ τον χρειαζόταν. Και χωρίς μερίδιο ευθύνης στο γκολ του αντιπάλου. Ο Στάνκοβιτς έκανε ορισμένες καθοριστικές αποκρούσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, με κορυφαίες αυτή στο 40’ και στο 79’ και τις δυο σε εξ επαφής απειλές.

Κλεμάν Μισελέν: Είχε και καλά, αλλά και αρνητικά κομμάτια στα παιχνίδι του. Στα θετικά το γεγονός πως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε πολύ σωστό τρόπο να αλλάξει πλευρές στην μπάλα και να ανοίγει το παιχνίδι της ομάδας. Στα θετικά και η καλή ανασταλτική του λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο. Στα αρνητικά οι λάθος εκτιμήσεις που έκανε σε φάσεις, αλλά και το γεγονός πως πολλές φορές ξεκινούσε προσπάθειες και σταματούσε.

Όγκνιεν Βράνιες: Σηκώθηκε πιο σωστά απ’ όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε στατική φάση στο πρώτο ημίχρονο, για να κάνει το 2-0 για την ΑΕΚ. Επίσης στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, έβγαζε σταθερότητα, κρατούσε σωστά την θέση του και κέρδιζε τις περισσότερες μονομαχίες. Εξαίρεση η φάση του γκολ του Παναιτωλικού, που χάθηκε και αυτός μαζί μ’ όλη την άμυνα της ΑΕΚ.


Γιώργος Τζαβέλλας: Έπαιξε με πρόβλημα στο πόδι του. Και δεδομένα είχε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Κάτι που αρκετές φορές φάνηκε στις αντιδράσεις του. Παρόλα αυτά, ήταν και αυτός θετικός στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Εξαίρεση η φάση του γκολ του Παναιτωλικού αλλά και δυο ασυνεννοησίες με την υπόλοιπη ομάδα.

Μίλαντ Μοχαμάντι: Ντεμπούτο έκανε στην βασική ενδεκάδα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Έδωσε την ασίστ για το γκολ του Λιβάι Γκαρσία. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και στον τρόπο που ανέβαινε από την πλευρά και «τρυπούσε» στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο κομμάτι του, έκανε μια σχετική συντήρηση δυνάμεων και κράτησε την θέση του, όμως στο δεύτερο μισό του έκανε και πάλι πολλά ανεβάσματα.

Ντάμιεν Λε Ταλέκ: Έδωσε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Αλλά έχασε και αρκετές. Υπήρχαν φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, που έχασε τους αντιπάλους του και την θέση του, μπροστά στα στόπερ της ομάδας. Έβγαλε βεβαίως και πάθος και θέληση και μπήκε σε φάσεις. Αλλά έκανε και λάθη.

Αντρέ Σιμόες: Πρώτη του φορά στην βασική ενδεκάδα. Έπαιξε δίπλα στον Λε Ταλέκ. Πάλεψε πολύ, δούλεψε πολύ στην μεσαία γραμμή και έβγαλε πολλή δουλειά κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Με την μπάλα στα πόδια ήταν προσεκτικός και δεν έπαιρνε ρίσκο.


Πέτρος Μάνταλος: Πολύ καλό ματς έκανε ο αρχηγός της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όταν ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Έδωσε την ασίστ για το γκολ του Βράνιες, ενώ γενικώς οργάνωνε σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ και είχε και πολύ καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, έδειχνε να κουράζεται, καθώς ξόδεψε πολλή ενέργεια.

Σέρχιο Αραούχο: Στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, έκανε μπόλικη δουλειά και βοήθησε σημαντικά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Άλλωστε από τα δικά του πόδια και το άνοιγμα που έκανε, βγήκε η φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε λάθη και θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει καλύτερα εξ επαφής πλασέ από πάσα του Τσούμπερ.

Στίβεν Τσούμπερ: Δεν έκανε τόσο καλό πρώτο ημίχρονο. Ακόμα και στο καλό διάστημα της ΑΕΚ, έκανε κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια του. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, όσο περνούσε η ώρα, ανέβαινε πολύ, ειδικά όταν μετακινήθηκε στον άξονα. Έπαιρνε πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Έδωσε μια πάσα που θα μπορούσε να είχε κάνει γκολ. Και το έβαλε ο ίδιος στο φινάλε και «κλείδωσε» το διπλό.


Λιβάι Γκαρσία: Απογειώθηκε στα… ουράνια για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει τον δρόμο για να φύγει με τη νίκη η ΑΕΚ από το Αγρίνιο. Κατά τα άλλα, έβγαλε δουλειά στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, κρατώντας την μπάλα και ανεβάζοντας σωστά την ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κλεισμένος αρκετά και παρά τις μάχες που έδωσε, δεν κατάφερε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσει να δώσει φρεσκάδα και τρεξίματα στην μεσαία γραμμή. Και η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που μπήκε στο ματς, άρχισε να ξαναπαίρνει η ΑΕΚ και τα ηνία του παιχνιδιού. Κυριάρχησε στην μεσαία γραμμή και βοήθησε να κλειδώσει η ΑΕΚ τη νίκη.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε στην θέση του κουρασμένου Αραούχο. Και βοήθησε σημαντικά. Μπήκε σε μάχες και σε φάσεις. Και κυρίως από το δικό του πολύ καλό σουτ που απέκρουσε πολύ δύσκολα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, ήρθε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ.


Εχσάν Χατζισαφί: Ο Μιλόγεβιτς επέλεξε να βάλει τον Ιρανό σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Μπήκε με κέφι και βοήθησε πολύ και στο επιθετικό, αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στράτος Σβάρνας: Από τις τελευταίες κινήσεις του Μιλόγεβιτς από τον πάγκο. Για να σφραγίσει τα μετόπισθεν. Και ο Σβάρνας βοήθησε στο κομμάτι αυτό.

Γέβχεν Σάκχοφ: Στις δυο τελευταίες κινήσεις του προπονητή από τον πάγκο και αυτός. Στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε, βοήθησε στην μεσαία γραμμή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X