Γκέλα για την Μπάγερν, ήττα (1-2) μέσα στο Μόναχο από την Αϊντραχτ

Γκέλα για την Μπάγερν, ήττα (1-2) μέσα στο Μόναχο από την Αϊντραχτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 7ης αγωνιστικής στην Bundesliga, καθώς επικράτησε μέσα στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου της Μπάγερν με 2-1 και την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Το αποτέλεσμα είναι «μαγική εικόνα», αλλά η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League είχε τον Κέβιν Τραπ να κάνει το… παιχνίδι της ζωής του, σταματώντας σχεδόν όλες τις προσπάθειες του Λεβαντόφσκι και των υπόλοιπων Βαυαρών. Ο έμπειρος τερματοφύλακας νικήθηκε μόνο στο 29΄ από τον Γκορέτσκα, αλλά η Αϊντραχτ απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 32΄ με κεφαλιά του Χιντερέγκερ. Κι ενώ το γήπεδο είχε… γείρει και το δεύτερο γκολ της Μπάγερν έμοιαζε θέμα χρόνου, ο Τραπ έπιανε τα πάντα και ο Κόστιτς σε μία αντεπίθεση στο 83΄ ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Φρανκφούρτης, που ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Μπάγερν παραμένει μεν στην κορυφή, αλλά με τις Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ σε απόσταση ενός βαθμού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X