
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό οι επιβαίνοντες στο ιδιωτικό αεροσκάφος που κατέπεσε στην περιοχή Σαν Ντονάτο του Μιλάνου, σήμερα το μεσημέρι, ήταν οκτώ και σκοτώθηκαν όλοι.
Όπως μάλιστα μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα παιδί.
Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν πέντε επιβάτες και ο πιλότος.
Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι άκουσαν έναν μεγάλο θόρυβο και στη συνέχεια είδαν να υψώνονται τεράστιες φλόγες.
Το αεροσκάφος κατέπεσε πολύ κοντά σε σταθμό του μετρό, σε κτήριο στο οποίο δουλεύουν και αναπαύονται οδηγοί των μέσων μεταφοράς του Μιλάνου. Το συγκεκριμένο κτήριο, σήμερα το μεσημέρι, ήταν άδειο.
Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε στο οίκημα.
πηγή iefimerida

H Ντιλέτα Λεότα φωτογραφίζεται με φανέλες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα και μοιράζει «εγκεφαλικά»

Μεγάλος διαγωνισμός enwsi.gr: Κερδίστε 10 προσκλήσεις για το ματς της ΑΕΚ με τη Μάλαγα!

Η ΑΕΚ βγάζει στη σέντρα τον Μαρινάκη: «Χρησιμοποιεί τη Super League για επιδιώξεις του Ολυμπιακού, πήγε στην συνάντηση με τον Καραπαπά! – Δεν θα δεχθούμε ορισμούς Κλάτενμπεργκ»

Ξεκάθαρη η ΕΠΟ για τους ορισμούς διαιτητών: «Η επιλογή και ο ορισμός θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ – Αποφασίζει η ΕΕΠ»

Ο ΠΑΟΚ «ξεγυμνώνει» τον Μαρινάκη: «Κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως πρόεδρος της Super League – Προασπίζει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού με συναντήσεις του»