Στο 2-2 έμεινε η ματσάρα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι (VIDEO)

Στο 2-2 έμεινε η ματσάρα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα ματς, διαφήμιση του ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητάς τους επιδόθηκαν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, με το τελικό 2-2 να θεωρείται δίκαιο με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

Η Μάντσεστερ Σίτι, ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, έπειτα από έξυπνη μπαλιά του Ντε Μπρόινε για τον Φόντεν στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Αγγλος εκτέλεσε άστοχα.


Η Λίβερπουλ ήταν όμως αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ, με ένα τέρμα προϊόν ομαδικής προσπάθειας, με τον Σαλάχ, στο 59ο λεπτό, να εφορμά προς την αντίπαλη περιοχή στον κενό χώρο και να βγάζει κάθετη πάσα, με τον Μανέ να βγαίνει τετ α τετ με τον Έντερσον και να στέλνει με πλασέ τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας της Σίτι.


Δεν κράτησε όμως για πολύ το προβάδισμα της Λίβερπουλ, καθώς στο 69ο λεπτό, ο Φόντεν έκανε το 1-1 με συρτό σουτ από πλάγια θέση.


Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκε και στο 76′ «χόρεψε» όλη την άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι για να γράψει με δεξί πλασέ το 2-1.


Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα όμως δεν το έβαλαν κάτω και με πρωταγωνιστή τον Ντε Μπρούινε διαμόρφωσαν στο 81′ το τελικό 2-2.


Οι γηπεδούχοι βέβαια, θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο, όμως ο Ρόδρι ως απο μηχανής θεός έσωσε την ανυπεράσπιστη εστία του Έντερσον


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X