«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μάντζιου»

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μάντζιου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκνευρισμένος με τις αντιδράσεις του κόσμου και τις αποδοκιμασίες προς τον Άκη Μάντζιο φέρεται να ήταν ο Θόδωρος Καρυπίδης που στηρίζει τον Έλληνα προπονητή.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έφερε μεγάλη στεναχώρια και προβληματισμό τόσο στον κόσμο της ομάδας, όσο και στην διοίκηση της ΠΑΕ. Η αντίδραση του κόσμου ήταν έντονη και είχε ως κύριο εκφραστή τον Άκη Μάντζιο.

Οι αντιδράσεις αυτές έφεραν τον έντονο εκνευρισμό του Θόδωρου Καρυπίδη που ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει θέμα Μάντζιου και πως ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. «Δεν γίνεται μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο ο Μάντζιος να είναι καλός και χθες να είναι κακός. Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα», σχολίαζαν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τα στελέχη του Άρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X