Μπαρτσελόνα: Εχει μόλις ένα σουτ εντός εστίας σε 180 αγωνιστικά λεπτά!

Μπαρτσελόνα: Εχει μόλις ένα σουτ εντός εστίας σε 180 αγωνιστικά λεπτά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν, καθώς σε 180′ έχει μόλις ένα σουτ στον στόχο!

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά τη νέα ήττα που γνώρισαν στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Ατλέτικο στο «Μετροπολιτάνο», με 2-0. Βέβαια, παρά το γεγονός ότι στην Ισπανία θεωρούν «τελειωμένο» τον Ρόναλντ Κούμαν, ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Στον αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος», το συγκρότημα του Ολλανδού τεχνικού αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες προκειμένου να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή κι αυτό αποτυπώνεται κι από τους αριθμούς, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, είχαν μόλις μία τελική στο στόχο. Ο Γκάβι έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Κουτίνιο, ο οποίος έκανε και το σουτ, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε κατευθείαν στην αγκαλιά του Γιαν Όμπλακ.

Επειτα από τον αγώνα με την Μπενφίκα την περασμένη εβδομάδα για το Champions League και ύστερα από αυτόν απέναντι στην Ατλέτικο, οι Καταλανοί μετράνε ένα σουτ εντός εστίας σε 180 αγωνιστικά λεπτά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X