Αντίδραση και απαντήσεις ψάχνει η ΑΕΚ σήμερα με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο! (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του Παναιτωλικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δοκιμασία στο Αγρίνιο σήμερα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ φουλ για το διπλό σήμερα!

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (16:00, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και δεν έχει περιθώρια για στραβοπατήματα. Μετά την ήττα στην Τούμπα από την ΠΑΟΚ με μέτρια εμφάνιση, το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να βγάλει αντίδραση και να δείξει πως χτίζει φιλοσοφία νικητή στους παίκτες του. Η ομάδα του Αγρινίου έχει δείξει τόσο καλά, όσο και μειονεκτήματα στις εμφανίσεις της , όμως το σίγουρο είναι ότι αμύνεται μαζικά και ο Δικέφαλος θα χρειαστεί ένα γρήγορο γκολ για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Το πλάνο Μιλόγεβιτς για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Οσον αφορά στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η 11άδα της Ενωσης θα έχει αλλαγές σε σχέση με το ματς στην Τούμπα. Αρχικά, ο Μίλαντ Μοχαμάντι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο μετά την καλή του παρουσία τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και το φιλικό της Δευτέρας με τη Β’ Ομάδα στα Σπάτα. Μετά από καιρό βασικός θα αγωνιστεί και ο Στράτος Σβάρνας λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος μπορεί να είναι στην αποστολή, αλλά δεν θα παρθεί το ρίσκο να μπει στην ενδεκάδα.

Ετσι, η ενδεκάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να παρατάξει τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Μισελέν, Βράνιες, Σβάρνα, Μοχαμάντι στην άμυνα και τους Σιμάνσκι-Λε Ταλέκ στο κέντρο. Μπροστά, αριστερά και δεξιά του Μάνταλου θα είναι ο Τσούμπερ με τον Γκαρσία και στην κορυφή ο Αραούχο, στο 4-2-3-1.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Το πλάνου του Αναστασίου για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια της πως είναι… πολύ σκληρή. Μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αγρινιώτες έκαναν μία μυθική ανατροπή στο Περιστέρι, κόντεψαν να κάνουν το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη αγωνιστική στη Λαμία ισοφάρισαν δύο φορές, τη δεύτερη στο 90ό λεπτό, «τσιμπώντας» ακόμη έναν βαθμό.

Παρότι είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν, ο φετινός Παναιτωλικός δείχνει σαφώς καλύτερος σε σχέση με την περσινή ομάδα και ικανός για… ζημιές.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Ντουάρτε, Φλόρες, Ντίας, Βέργος.

Ο διαιτητής του Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων ορίστηκε να διευθύνει ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), με βοηθούς τους Σπυρόπουλο (Ανατ. Αττικής), Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και 4ο τον Αγγελάκη (Μακεδονίας).

Στο VAR για το συγκεκριμένα παιχνίδι θα βρίσκεται ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων), με AVAR τον Φωτόπουλο (Αθηνών).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X