Aνανέωσε έως το 2026 με τη Ρόμα ο Πελεγκρίνι (VIDEO)

Aνανέωσε έως το 2026 με τη Ρόμα ο Πελεγκρίνι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιό του με τη Ρόμα ανανέωσε ο Λορέντζο Πελεγκρίνι μέχρι το 2026.

Με τη φανέλα της Ρόμα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λορέντζο Πελεγκρίνι για τα επόμενα χρόνια, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2026. O 25χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στους «τζιαλορόσι», προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και αγωνίζεται από το 2017 στους Ρωμαίους (2015-2017 αγωνίστηκε στη Σασουόλο), έχοντας καταγράψει μέχρι σήμερα 161 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, με απολογισμό 27 γκολ και 36 ασίστ.

«Είναι αδύνατον να περιγράψω αυτό το συναίσθημα. Έγινε αυτό που πάντα ήθελα. Ήρθε η ώρα για να δεθώ με την ομάδα της πόλης μου. Δεν θα μπορούσα να νιώσω κάτι πιο έντονο από αυτό. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για το γεγονός ότι όλοι με έκαναν να νιώθω σημαντικός. Θα προσπαθήσω να τους το ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας το 110%, με στόχο τη συνεχή βελτίωση και τις νίκες», ανέφερε ο Πελεγκρίνι μετά την ανανέωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X