Θάνος Τσίμπος: «Η ΑΕΚ θα πάει για αθλητικό ψηλό, αλλά πλέον έχει έλλειμμα και στην περιφέρεια» (VIDEO)

Θάνος Τσίμπος: «Η ΑΕΚ θα πάει για αθλητικό ψηλό, αλλά πλέον έχει έλλειμμα και στην περιφέρεια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Θάνου Τσίμπου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποχώρησε από την ΑΕΚ ο Μάνι Χάρις και πλέον αλλάζουν πολλά.

Μπορεί να αιφνιδίασε τους πάντες στην ομάδα λίγο πριν το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον η ομάδα κοιτάζει ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Ο Στέφανος Δέδας είχε τονίσει στις πρόσφατες δηλώσεις του ότι η ΑΕΚ έχει πάρει ένα ελεγχόμενο ρίσκο μέσα στην ρακέτα και ότι θα ψάξει κάποια περίπτωση ψηλού που θα φέρει αθλητικά στοιχεία στην ομάδα. Το αρχικό πλάνο ήταν να έρθει ως 7ος ξένος για την Ευρώπη, αλλά η φυγή του Χάρις ανοίγει τον δρόμο για έναν αθλητικό ψηλό που θα είναι κανονικά στην εξάδα των ξένων στο πρωτάθλημα.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο της ημέρας από τον αρθρογράφο του enwsi.gr Θάνο Τσίμπο:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X