Πρώτος σκόρερ στην Τουρκία ο Μπακασέτας με δύο γκολ σήμερα! (VIDEO)

Πρώτος σκόρερ στην Τουρκία ο Μπακασέτας με δύο γκολ σήμερα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο τουρκικό πρωτάθλημα και πιο εντυπωσιακό. Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος σκόραρε για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν με τα χρώματα της Τράμπζονσπορ, ανοίγοντας το σκορ στο ματς απέναντι στην Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου με φανταστικό «κεραυνό» εκτός περοχής και πρόσθεσε άλλο ένα γκολ στη συνέχεια από την άσπρη βούλα!

Στο 12ο λεπτό του ματς, ο Μπακασέτας είδε τη μπάλα να στρώνεται μετά την κόντρα στον αμυντικό και δεν το σκέφτηκε καν, «κεραυνοβολώντας» τον αντίπαλο κίπερ με άπιαστο σουτ για το 1-0 της ομάδας από την Τραπεζούντα που είχε βασικό και τον Μανώλη Σιώπη. Παρά την ισοφάριση στο 41′, ο «Μπάκα» είχε ξανά τη λύση, αναλαμβάνοντας εύστοχα την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Κορνέλιους, για το 1-2 στο 60′.

Με αυτό το γκολ, λοιπόν, έπιασε τους Πέσιτς και Μπερτολάτσι στη λίστα των τοπ-σκόρερς με πέντε γκολ μετά από μόλις οκτώ συμμετοχές, ενώ πέρυσι είχε ολοκληρώσει τη σεζόν με 13 σε 38 (7 με Αλάνιασπορ, 6 με Τράμπζονσπορ)!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X