«Διπλό» για ηρεμία και τέλος στην αμφισβήτηση

«Διπλό» για ηρεμία και τέλος στην αμφισβήτηση
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για το μοναδικό που έχει σημασία να γίνει στο Αγρίνιο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά στον «μαραθώνιο» ενός πρωταθλήματος, τουλάχιστον μέχρι να κατακτήσεις ή να χάσεις και με μαθηματικό τρόπο τους στόχους σου.

Κάποια ωστόσο είναι περισσότερο σημαντικά. Και το κυριακάτικο της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία, αφού η ομάδα δεν πρέπει να βρεθεί από τόσο νωρίς, με μεγαλύτερη διαφορά των τριών πόντων, από την κορυφή της βαθμολογίας.

Συν τοις άλλοις, πρόκειται για το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι και δεν γίνεται να μην το κερδίσεις, αν θέλεις να λες ότι φέτος θα είσαι ανταγωνιστικός και ότι πας για πρωτάθλημα. Έχασες το πρώτο ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν κέρδισες τον ΟΦΗ στην Κρήτη (ανεξαρτήτως του τρόπου που όλοι είδαμε), ε δεν γίνεται να μην κερδίσεις ούτε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έδρα από την οποία πέρασε με νίκη ο ΠΑΟΚ.

Εύκολα ή δύσκολα, με καλή ή κακή εμφάνιση…

Το τι απουσίες έχεις, το τι ενδεκάδα θα ξεκινήσεις και το τι διάταξη θα προτιμήσεις, είναι κάτι που φυσικά και έχει τη σημασία του και που αφορά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σημαντικά εξίσου, είναι η αγωνιστική και η ψυχολογική προετοιμασία, η τύχη, η διαιτησία, όλοι οι παράγοντες τέλος πάντων που καθορίζουν την έκβαση μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Αλλά την ΑΕΚ ως ομάδα που στοχεύει στον τίτλο, την ενδιαφέρει να νικήσει την Κυριακή τον Παναιτωλικό. Απλά πράγματα. Σύμφωνοι, ο Παναιτωλικός έχει καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί με ξένους που τον ανεβάζουν επίπεδο συν τους καλούς που κράτησε από πέρυσι, βρίσκει τρόπο να σκοράρει, αλλά είναι ο Παναιτωλικός και την Κυριακή απέναντί του, θα έχει την ΑΕΚ. Η οποία ΑΕΚ πρέπει να μπει μέσα στο ματς, να κερδίσει το παιχνίδι και να γυρίσουμε όλοι μετά στην Αθήνα, στα σπίτια μας, ήρεμα κι ωραία.

Υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος από Δευτέρα και όλος ο «κιτρινόμαυρος οργανισμός» θα πρέπει να κινηθεί με ηρεμία και δίχως γκρίνια και αμφισβήτηση, είτε για τον προπονητή, είτε για τους παίκτες, είτε για τον οποιονδήποτε. Κι αυτό θα γίνει μόνο εφόσον η ΑΕΚ νικήσει τον Παναιτωλικό. Εύκολα ή δύσκολα, με καλή ή με κακή εμφάνιση, καθόλου δεν (πρέπει να) μας ενδιαφέρει.

Η μπασκετική μάχη και ο στόχος για φέτος

Την Κυριακή, η ΑΕΚ μας, ρίχνεται στη μάχη και στο πρωτάθλημα μπάσκετ, με το πλέον δύσκολο ματς κόντρα στον ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ. Έναν αντίπαλο που νομίζω ότι φέτος θα είναι και το φαβορί για τον τίτλο, αλλά που σίγουρα είναι μαζί με τον ΠΑΟ, τα δύο μεγάλα φαβορί για τους εγχώριους στόχους.

Θα είναι μια δύσκολη σεζόν για τη νέα ΑΕΚ για πολλούς λόγους και πιστέψτε με, το πιο βασικό από όλα, είναι η στήριξη στην ομάδα από τον κόσμο, στο νέο σπίτι της «Βασίλισσας» στα Άνω Λιόσια.

Δεν θα μπορέσουμε να δούμε και το ματς, αφενός γιατί συμπίπτει πάνω στην ποδοσφαιρική μάχη στο Αγρίνιο και αφετέρου γιατί θα είμαστε στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Από την οποία, θα γυρίσουμε το βράδυ της Κυριακής με το «διπλό». Ήσυχα κι ωραία…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X