Αρχισαν νωρίς τα ζόρια στην ΑΕΚ και τώρα πρέπει να δείξει «ομάδα»

Αρχισαν νωρίς τα ζόρια στην ΑΕΚ και τώρα πρέπει να δείξει «ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο blog του στο enwsi.gr για την ΑΕΚ που ζει στο... όριο νωρίς μέσα στην χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε πολύ αυτό το καλοκαίρι σε ατομικό επίπεδο και η αλήθεια είναι ότι ακόμη έχει δρόμο για να γίνει ομάδα.

Δείχνει μάλιστα να έχει περισσότερο δρόμο, γιατί πιστέψαμε πολλοί ότι… έκοψε δρόμο και θα το έκανε πιο νωρίς.

Το ότι δεν τα έχει καταφέρει ακόμη, το «πληρώνει» ακριβά μέχρι σήμερα. Ούτε ρέντα έχει, ούτε οι συγκυρίες την ευνοούν, ούτε έχει βάλει 1-2 πράγματα ο Μιλόγεβιτς στην ομάδα για να δεις την απαιτούμενη «βάση» για τις επόμενες αλλαγές.. Με την Βελέζ βίωσε κατακαλόκαιρο ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη και στα δύο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος είδε το… σκληρό πρόσωπο της τύχης και της ανετοιμότητας της. Από 0-3 είδε σε 15 λεπτά το 3-3 από τον ΟΦΗ και στην Τούμπα πέταξε τις καλές της στιγμές στα σκουπίδια, με τον ΠΑΟΚ τις δικές του να τις αξιοποιεί και να κερδίζει πιο εύκολα από ότι περίμενε ένα δύσκολο ντέρμπι. Το τελευταίο ήταν «σκληρό» για τον οργανισμό της ΑΕΚ.

Παραμένει ανέτοιμη σε πολλά κομμάτια η ΑΕΚ

Εν ολίγοις η ΑΕΚ ήταν και δυστυχώς παραμένει σε πολλά σημαντικά κομμάτια ανέτοιμη. Ο Οκτώβριος μπήκε και ξεκινά με ένα απαιτητικό εκτός έδρας ματς στο Αγρίνιο. Ακολουθεί διακοπή. Αν κερδίσει πάει ήρεμη να συνεχίσει τη δουλειά της. Αν όχι τότε κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλει τις εξελίξεις. Προφανώς και προσωπικά δεν επιθυμώ αλλαγές και μάλιστα τόσο γρήγορα. Και ειδικότερα σε ότι αφορά έναν προπονητή, καθώς το ικανό δείγμα δουλειάς του υπό κανονικές συνθήκες είναι μία σεζόν με την προετοιμασία.

Για τον λόγο αυτό θέλω να συνεχίσει η ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της, εκτός και αν φτάσουμε σε σημείο που και ο ίδιος δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω και η διοίκηση αντιληφθεί ότι η συνεργασία δεν έχει οφέλη πλέον.

Για το ματς στο Αγρίνιο πάντως ιδανικό θα ήταν μία νίκη με πειστική εμφάνιση. Αυτό έχει ανάγκη η ΑΕΚ να «αγοράσει» αύριο. Να πείσει τον κόσμο της ξανά, όπως έκανε στο ματς με τον Ιωνικό. Με καλή αύρα, φάσεις που μαρτυρούσαν ότι υπάρχει υλικό για κάτι πολύ καλό. Δυστυχώς για την ΑΕΚ και την πορεία της στο πρωτάθλημα, μπαίνουν ζόρια πολύ νωρίς στην ομάδα. Και τώρα πρέπει να δείξει ότι είναι «ομάδα». Μπορεί να μην έχει «δέσει», μπορεί να υπάρχουν κενά σε πολλά τακτικά κομμάτια με ευθύνη Μιλόγεβιτς και παικτών, αλλά ο χαρακτήρας της ομάδας προσπερνά και τα προηγούμενα. Και όταν έρχονται τα ζόρια, σε κανονικές ομάδες, βγαίνει μπροστά η λέξη «ομάδα».

Αν το έχει η ΑΕΚ αυτό δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Αν όχι, τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X