Μιλόγεβιτς: «Θέλουμε αποτελέσματα, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Μιλόγεβιτς: «Θέλουμε αποτελέσματα, αναλαμβάνω την ευθύνη»
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (16:00) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις δηλώσεις που παραχώρησε στον Cosmote TV τόνισε πως στόχος είναι πάντα η νίκη, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα πήγαν λάθος στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έχετε μπροστά σας το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό. Έναν δύσκολο αντίπαλο, ιδιαίτερα στην έδρα του, ο οποίος έχει δείξει θετικά πράγματα στο παιχνίδι του, ανάμεσα σε άλλα και στις στατικές φάσεις. Είναι έτοιμη η ΑΕΚ να διεκδικήσει τη νίκη; «Η ΑΕΚ είναι ομάδα που πάντα πάει για τη νίκη. Ο Παναιτωλικός είναι μια δυνατή, πειθαρχημένη ομάδα, με τα στοιχεία που προαναφέρατε. Αυτό που μας νοιάζει είναι τι κάνουμε εμείς. Πώς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να πάμε στο Αγρίνιο να πάρουμε το παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, τι ήταν εκείνο, που, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δεν λειτούργησε; «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα κάποιες λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο. Μετά από μια ήττα δεν μπορείς να πεις πολλά. Αλλά αν δείτε τη ροή του παιχνιδιού, είχαμε μια κλασική ευκαιρία στο 0-0 και μια κλασική ευκαιρία, με τον Καρίμ, στο 1-0 για να ισοφαρίσουμε και να αλλάξουμε το παιχνίδι και την ψυχολογία μας. Δυστυχώς, δεν το καταφέραμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει το «χθες». Πρέπει να οργανωθούμε, να δουλέψουμε, να διορθώσουμε τα πράγματα. Είμαστε μια νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνος, αλλά καταλαβαίνω ότι σαν προπονητής δεν τον έχω. Αυτό που με ευχαριστεί είναι η διάθεση των παικτών. Η αυτοπεποίθησή μας παραμένει καλή, όλοι πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, στη δουλειά που κάνουμε. Από εκεί και πέρα, στο ποδόσφαιρο μια φάση μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι και στη μία και στην άλλη πλευρά».

Αρκετοί παίκτες σε ατομικό επίπεδο δεν πήγαν καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, επειδή ο περισσότερος κόσμος έχει σταθεί στην κριτική του, στο κομμάτι που αφορά την τακτική, θα ήθελα να ρωτήσω αν στη ροή του παιχνιδιού σκέφτεστε ότι ίσως θα μπορούσατε να είχατε κάνει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, στον άξονα της μεσαίας γραμμής, εκεί που φάνηκε να έχει «υπεροπλία» ο ΠΑΟΚ. «Ο κάθε ένας έχει τη γνώμη του και είναι αποδεκτή. Εγώ και το τιμ μου δουλεύουμε ανάλογα για το κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να έχουμε ένα πλάνο. Υπάρχει πάντα απέναντι κι ένας αντίπαλος. Έχουν γίνει, όντως, πολλά ατομικά λάθη. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Κάνεις την οργάνωσή σου, το πλάνο σου κι από εκεί και πέρα είναι κάτι που πρέπει να βγει στο γήπεδο».

Ο στόχος της ΑΕΚ είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα. Για να το κάνει αυτό, χρειάζεται χρόνος. Για να δημιουργηθεί ο χρόνος, χρειάζονται τα αποτελέσματα. Θεωρείτε ότι μπορεί να βρεθεί η ισορροπία, ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα, να κερδίσει η ΑΕΚ χρόνο, προκειμένου να φτιάξει την ομάδα που επιθυμεί; «Συμφωνώ απολύτως. Σίγουρα θέλουμε αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ζητούμενο, πάντα αυτό που μετράει. Όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα μετά. Μετά από καλό αποτέλεσμα, μπορούμε να μιλήσουμε. Αλλά αν δεν το έχεις, τα πράγματα δεν είναι καλά. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε, πρέπει να πιστεύουμε. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω στους παίκτες μου. Είμαστε νέα ομάδα, δεν το λέω για δικαιολογία, πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη μου και δεν φοβάμαι, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να «δέσουμε» πιο καλά. Γι’ αυτό σας λέω, πως με ευχαριστεί που τα παιδιά δίνουν τα πάντα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X