Με «λάτιν» διπλασιασμούς

Με «λάτιν» διπλασιασμούς

«Λάτιν» επιλογές από την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή σε Σαββατοκύριακα με πλήρες λάτιν μενού, αφήνοντας πίσω μας μία εβδομάδα γεμάτη συγκινήσεις όπου είχαμε την επικύρωση των δύο βραζιλιάνικων τελικών σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διακοπή για τη νέα τριπλή αγωνιστική για τα προκριματικά της ζώνης της Conmebol.

Με το ηθικό στα ύψη

Σπουδαίο ματς απόψε στη Χιλή, με τη φορμαρισμένη Λα Καλέρα να φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Κατόλικα, σε μία μονομαχία ομάδων που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και αμφότερες θέλουν να εκμεταλλευτούν το πρόσφατα στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Κόλο Κόλο, ώστε να την πλησιάσουν στη μάχη για τον τίτλο.

Εμφανώς βελτιωμένη μετά από τη φυγή του τεχνικού Πογέτ η Κατόλικα, είχαμε επισημάνει από νωρίς στη χρονιά ότι η αγωνιστική φιλοσοφία του Ουρουγουανού τεχνικού δεν ταίριαζε με την ιδιοσυγκρασία της ομάδας, που προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, με τέρματα 11-3 με τον Αργεντινό Παουλούτσι στον πάγκο, ο οποίος πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα προπονητή στην ιστορία της ομάδας.

Από τρεις σερί επιτυχίες προέρχεται και η Λα Καλέρα, η οποία σκόραρε οκτώ τέρματα στα τρία τελευταία παιχνίδια της, περιμένω ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, αρκετές φάσεις και γκολ και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε τιμές διπλασιασμού.

Πολύ σημαντικό ματς έχουμε για τη μάχη σωτηρίας στην Παραγουάη, με τη Λουκένιο, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, να φιλοξενεί τη Σολ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ κόντρα στην 4η ομάδα της Ιντερμέδια.

Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και προέρχονται από σημαντικές νίκες, με τη Λουκένιο να επικρατεί με 1-0 εκτός έδρας επί της Σέρο Πορτένιο, ενώ η Σολ έκανε κατάθεση ψυχής στο εντός έδρας 2-1 επί της πρωτοπόρου Γκουαρανί, πανηγυρίζοντας με την ψυχή της στο τέλος τους τρεις βαθμούς, παίρνοντας τεράστια ψυχολογική ώθηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε γκολ της αντιπάλου στην τελευταία φάση του αγώνα μέσω της χρήσης VAR.

Ποιοτικότερη ως ομάδα η Σολ, είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Λουκένιο στον πρώτο γύρο, έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη στην αποψινή κρίσιμη μάχη, θεωρώ ότι το σετ αποδόσεων την αδικεί, εκτιμούμε ότι αυτή θα έπρεπε να είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και θα κρατήσω το διπλό dnb στο 2.00.

Τέλος, η Βίγια Εσπανιόλα δείχνει να έχει παραδώσει πνεύμα, φάνηκε από νωρίς πως δεν μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά στην πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης, παρουσίασε εικόνα διάλυσης στο εκτός έδρας 4-0 από την Πλάσα Κολόνια και θα έχει πολύ δύσκολο απόψε κόντρα στη συμπαγή Φένιξ.

Σοβαρή, με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και αήττητη στη σεζόν η Φένιξ, η οποία κατάφερε να σταματήσει τις Πενιαρόλ και Τόρκε τις δύο τελευταίες εβδομάδες, θεωρούμε ότι έχει προφανές προβάδισμα νίκης κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος και διακρίνω αξία στις τιμές του διπλού στο 2.45.

Betmarket Επιλογές

Μονό (Novibet)
02/10 19:15 Βίγια Εσπανιόλα – Φένιξ 2 (2.45)
Μονό σε απόδοση 2.45 με 25 μονάδες

Μονό (Bet365.gr)
03/10 01:00 Λουκένιο– Σολ 2 dnb (2.00)
Μονό σε απόδοση 2.00 με 25 μονάδες

Μονό (Bet365.gr)
03/10 02:30 Λα Καλέρα – Κατόλικα Over 2.5 (2.00)
Μονό σε απόδοση 2.00 με 25 μονάδες

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X