Νιόπλιας: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο» (VIDEO)

Νιόπλιας: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ πλέκει ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του στην κάμερα του OFI TV με αφορμή την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική της Super League.

«Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό. Η μόνη θέση που κοιτάει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι η πρώτη. Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ», αναφέρει ο προπονητής των Κρητικών και συνεχίζει:

«Ένας δύσκολος αντίπαλος όμως για τον ΠΑΟΚ, θα είμαστε και εμείς. Παίζουμε στην έδρα μας, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό και θα πρέπει να έχουμε επιθετικότητα στο παιχνίδι μας. Να είμαστε επιθετικοί και στην άμυνα και στην επίθεση και πρέπει να υπηρετήσουμε όλοι το σχέδιο που θα έχουμε.

Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία, γιατί με αυτές τις ομάδες, το παραμικρό λάθος στοιχίζει όπως είδαμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ», κατέληξε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X