Ιμπραΐμοβιτς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του δυο μέρες νωρίτερα

Ιμπραΐμοβιτς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του δυο μέρες νωρίτερα
Photo Credits: INTIME

Το βράδυ της Παρασκευής ήταν ιδιαίτερο για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που θέλησε να γιορτάσει για τα 40α του γενέθλια... δυο μέρες νωρίτερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «ροσονέρι» κοντράρονται με την Αταλάντα εκτός έδρας την Κυριακή, η Παρασκευή ήταν πιο χαλαρή μέρα πριν από την τελευταία προπόνηση και την αποστολή για το Μπέργκαμο κι έτσι ο Σουηδός σούπερ σταρ θέλησε να εκμεταλλευτεί την περίσταση.

Παραμένοντας εκτός δράσης αφού αντιμετωπίζει ακόμα ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα, ο Ζλάταν γιόρτασε με τους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν για τα 40α του γενέθλια τα οποία έρχονται την Κυριακή.

Ο super – star του συλλόγου «πατάει» τα 40 του χρόνια, συνεχίζει – όσο μπορεί – να κάνει τα μαγικά του, ωστόσο, ο χρόνος δεν σταματάει για κανέναν και ενδεχομένως τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών να παρουσιάζονται πλέον λόγω και της προχωρημένης ποδοσφαιρικά ηλικίας του «Ίμπρα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X