Φάτι: Μυστική συνάντηση στη Λισαβώνα για την επέκταση του συμβολαίου του

Φάτι: Μυστική συνάντηση στη Λισαβώνα για την επέκταση του συμβολαίου του
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα και η πλευρά του Ανσου Φάτι δείπνησαν σε εστιατόρια της Πορτογαλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει η «Sport», Μπαρτσελόνα και Ανσου Φάτι συνομίλησαν σε εστιατόριο της Πορτογαλίας προκειμένου οι «μπλαουγκράνα» να «δέσουν» τον 18χρονο ταλαντούχο εξτρέμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ισπανίας, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη σε εστιατόριο στην Λισαβόνα. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, δεν ήταν εκεί, αλλά έδωσαν το «παρών» συνεργάτες του. Στη Μπαρτσελόνα έχουν ήδη στο μυαλό τους την ανανέωση του συμβολαίου του Ανσού Φάτι και ο Τζουάν Λαπόρτα έχει προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες για αυτό το σκοπό.

Η συνάντηση, στην οποία συζητήθηκαν και άλλα θέματα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου σε εστιατόριο της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας, όπου βρέθηκε η αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα με την Μπενφίκα, για τη φάση των ομίλων του Champions League. To «παρών» έδωσαν, ο Τζουάν Λαπόρτα, ο πρώτος αντιπρόεδρος Ραφαέλ Γιούστε και ο σύμβουλος του προέδρου, Ενρίκ Μασίπ.

Από την πλευρά του πρακτορείου που εκπροσωπεί τον Ανσού Φάτι, ο Ζόρζε Μέντες δεν μπόρεσε να παρευρεθεί προσωπικά, ο οποίος τελικά εκπροσωπήθηκε από μέλη της ομάδας του. Και οι δύο πλευρές, οι οποίες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, συμφώνησαν να δρομολογήσουν άμεσα την επέκταση της συνεργασίας των «μπλαουγκράνα» με τον Ανσού Φάτι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και ρήτρα αποδέσμευσης 400 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Μπάρτσα υπό την καθοδήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε στις 25 Αυγούστου του 2019 στη νίκη επί της Μπέτις (5-2) στο πρωτάθλημα σε ηλικία 16 ετών. Έκτοτε έχει παίξει 45 επίσημους αγώνες και έχει πετύχει 14 γκολ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X