Η ΑΕΚ τρέλανε την Ευρώπη, «Βασίλισσα» στη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)

Η ΑΕΚ τρέλανε την Ευρώπη, «Βασίλισσα» στη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)

Σήμερα συμπληρώνονται 19 χρόνια από τη μαγική νύχτα του 3-3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έλεγε στο enwsi.gr, πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πως χάθηκε η νίκη σε εκείνο το ματς. Ωστόσο, μόνο λίγο δεν ήταν πως η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία απέναντι στον γαλαξία αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης. Ηταν μια μαγική βραδιά, με τον Βασίλη Τσιάρτα να ανοίγει το σκορ με μία από τις αριστοτεχνικές εκτελέσεις φάουλ που είχε στο ρεπερτόριο του. Οι Μαδριλένοι απάντησαν άμεσα με τον Ζιντάν, αλλά η ΑΕΚ είχε πολλές λύσεις.

Ο Τσιάρτας ανέλαβε ρόλο δημιουργού. Αρχικά με εκτέλεση κόρνερ, όπου ο Χρήστος Μαλαδένης με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Και λίγο έπειτα, σε ένα γκολ σήμα κατατεθέν της «κιτρινόμαυρης» μαγείας. Ο Τσιάρτας σέρβιρε μέσα στην περιοχή και ο Ντέμης Νικολαϊδης με απίθανη κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Με εκείνο το γκολ, ο Νικολαϊδης έγινε ο πρώτος σκόρερ ελληνικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεπερνώντας τον Σαραβάκο.

Η Ρεάλ μείωσε πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον μοναδικό Ζινεντίν Ζιντάν και στο δεύτερο μέρος τα έδωσε όλα για την ισοφάριση, την οποία πέτυχε τελικά με τον Γκούτι. Οι παίκτες που είχε επιλέξει ο Ντούσκο για εκείνη τη μοναδική επιτυχία ήταν οι Χιώτης, Κωστένογλου, Κασάπης, Ράιτ, Καψής, Λάκης, Πέτκοφ (16’ Μαλαδένης), Τσιάρτας (84’ Ιβιτς), Ζαγοράκης (84’ Σεντένο), Κατσουράνης, Νικολαϊδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X